Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów FC Błekitni Stargard
Próba 113 Tactiek OFF
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Markos rent richting de bal. Markos geeft de bal voor. Backofen is nu in balbezit. Backofen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Campos is nu in balbezit. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yayu. Yayu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Markos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal met de wreef. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bá Long trapt de bal weg. Pausgaard kopt de bal weg. Lagassa probeert de bal aan de voet te houden. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Crăcilă bokst de bal weg.

27e minuut.
Bărzoi kopt de bal weg. Szymkowiak is nu in balbezit. Markos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak onderschept slim de pass. Szymkowiak schiet op doel. Bá Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Aldaco met de inworp. Buitrago rent richting de bal. Buitrago passt de bal in één keer door. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk heeft problemen om de bal te vangen. Öndertürk met een sublieme pass. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - FC Błekitni Stargard 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 52%, FC Błekitni Stargard 48%.
Fax Bieniów - FC Błekitni Stargard 1:0

55e minuut.
Tündik rent richting de bal. Tündik geeft een hoge lob. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ... Bá Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - FC Błekitni Stargard 2:0

61e minuut.
Pausgaard met een sublieme pass. Cecot probeert naar een medespeler te passen. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen onderschept slim de pass. Backofen draait met de bal, schiet en ... Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pausgaard met een snelle inworp. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco passt de bal zonder na te denken. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lagassa speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bărzoi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Mihăileanu is nu in balbezit. Aldaco onderschept slim de pass. Aldaco passt de bal zonder na te denken. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crăcilă speelt de bal door. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Backofen rent richting de bal. Backofen draait met de bal, schiet en ... Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Szymkowiak is nu in balbezit. Tündik verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro speelt de bal door. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tündik speelt de bal door. Öndertürk rent richting de bal. Buitrago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitrago krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro maakt een afschuwelijke overtreding. Lagassa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lagassa kan niet meer verder spelen. Roman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 64%, FC Błekitni Stargard 36%.
Fax Bieniów - FC Błekitni Stargard 2:0