Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Mixon M4M
442 nowa Tactiek m2 wingx
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Castellón passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. Milisav is nu in balbezit. onderschept slim de pass. haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Milisav met een sublieme pass. Molski heeft problemen om de bal te vangen. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Minh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hoàng passt de bal met de wreef. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski geeft een hoge lob. maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
passt de bal in één keer door. Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng onderschept slim de pass. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Thamry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castellón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico onderschept slim de pass. Zico speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nicolae passt de bal met de wreef. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng passt de bal in één keer door. heeft problemen om de bal te vangen. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Castellón passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Megyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:1

37e minuut.
Castellón probeert naar een medespeler te passen. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Milisav de bal. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 65%, M4M 35%.
F.C. Mixon - M4M 0:1

46e minuut.
Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae geeft een hoge lob. Milisav rent richting de bal. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ... Megyesi bokst de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:2

51e minuut.
Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal zonder na te denken. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobierzyński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Buriani rent richting de bal. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kordalski rent richting de bal. Kordalski speelt de bal door. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:4

63e minuut.
Davis komt het veld opgelopen. Mihăileanu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mihăileanu geeft een hoge lob. Davis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandul. Sandul krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kordalski is nu in balbezit. Kordalski speelt de bal door. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandooren komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Durmazakar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Binetti de bal onder controle te krijgen. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:6

77e minuut.
Castellón kopt de bal weg. Milisav rent richting de bal. onderschept slim de pass. haalt uit met een fantastische trap. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zico onderschept slim de pass. Zico passt de bal met de wreef. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Megyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:7

79e minuut.
Zico met de inworp. Costa probeert naar een medespeler te passen. Kobierzyński controleert de bal met de borst. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kobierzyński passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal in één keer door. Binetti is nu in balbezit. Binetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura passt de bal zonder na te denken. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - M4M 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 58%, M4M 42%.
F.C. Mixon - M4M 0:8