Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GTS Gdańsk Jeźdźcy kutapokalipsy
Powrót Tactiek 442
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Ostwald kopt de bal weg. Daar is Soncino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvaný is nu in balbezit. Narahashi rent richting de bal. Narahashi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ostwald speelt de bal door. Klungelig pakt Mongiusti de bal. Mongiusti met een sublieme pass. Matys rent richting de bal. Matys draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ostwald kopt de bal weg. Soncino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alavantas rent richting de bal. Alavantas geeft de bal voor. Kukavica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Matys passt de bal in één keer door. Kukavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukavica heeft problemen om de bal te vangen. Kukavica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:1

20e minuut.
Maleńczuk passt de bal in één keer door. Ateca rent richting de bal. Ertl is nu in balbezit. Ateca onderschept slim de pass. Ateca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Munnicki geeft de bal voor. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Kukavica is nu in balbezit. Kukavica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ostwald verovert de bal door een tackle van achteren. Ostwald speelt de bal door. Alavantas speelt de bal door. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Ostwald verovert de bal door een tackle van achteren. Ostwald geeft de bal voor. Kukavica probeert de bal met de borst te controleren. Kukavica haalt uit met een fantastische trap. Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:2

41e minuut.
Ateca rent richting de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ateca. Ateca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 56%, Jeźdźcy kutapokalipsy 44%.
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:2

46e minuut.
Alavantas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suroor komt het veld opgelopen. Trochim komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă met een sublieme pass. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:2

55e minuut.
Kukavica rent richting de bal. Góralczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukavica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muñoz met een snel genomen vrije trap. Kukavica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Matys neemt de hoekschop. Kukavica heeft problemen om de bal te vangen. Enginer is nu in balbezit. Kukavica onderschept slim de pass. Kukavica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Suroor geeft de bal voor. Enginer met een sublieme pass. Phillips geeft de bal voor. Kukavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukavica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Ostaszewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Suroor passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ostaszewski schiet op doel. Góralczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:3

76e minuut.
Suroor is nu in balbezit. Munnicki speelt de bal door. Narahashi rent richting de bal. Suroor is nu in balbezit. Suroor draait met de bal, schiet en ... Seremet bokst de bal weg.

81e minuut.
Wurm heeft problemen om de bal te vangen. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi geeft de bal voor. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Enginer geeft een hoge lob. Daar is Wurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertl met een sublieme pass. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Trochim rent richting de bal. Wurm is nu in balbezit. Wurm passt de bal in één keer door. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Suroor onderschept slim de pass. Suroor met een sublieme pass. Daar is Zvaný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 56%, Jeźdźcy kutapokalipsy 44%.
GTS Gdańsk - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:4