Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle Arsenał Opacz
rapol Tactiek V liga nowa
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Nyama speelt de bal door. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke passt de bal in één keer door. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nyama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borja speelt de bal door. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel. Velchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Arsenał Opacz 0:1

23e minuut.
Nyama rent richting de bal. Nyama passt de bal in één keer door. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Orzeł probeert de bal met de borst te controleren. Orzeł geeft de bal voor. Borja kopt de bal weg. Okeke geeft de bal voor. Prasnal springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Nyama rent richting de bal. Nyama passt de bal met de wreef. Okeke probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tovey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orzeł speelt de bal door. Nyama probeert naar een medespeler te passen. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Velchev bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Gertmenyan de bal. Nyama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gertmenyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolasa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paredes springt en kopt de bal. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 55%, Arsenał Opacz 45%.
KcN Rapolle - Arsenał Opacz 0:1

53e minuut.
Pannek kopt de bal weg. Nyama speelt de bal door. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ... Velchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zabadeusz komt het veld opgelopen. Sidorczuk komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Okeke heeft problemen om de bal te vangen. Alexa rent richting de bal. Okeke onderschept slim de pass. Okeke geeft een hoge lob. Zabadeusz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kapłan rent richting de bal. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Gertmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KcN Rapolle - Arsenał Opacz 1:1

82e minuut.
Mielinis speelt de bal door. Orzeł speelt de bal door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Arsenał Opacz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 49%, Arsenał Opacz 51%.
KcN Rapolle - Arsenał Opacz 1:2