Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron Smierdziadki
532Prawy Tactiek Cyniczna
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Klungelig pakt Urzáiz de bal. Urzáiz speelt de bal door. Motiejauskas rent richting de bal. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - Smierdziadki 0:1

10e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska geeft de bal voor. Daar is Pinillos Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Urzáiz speelt de bal door. Maffeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koselski onderschept slim de pass. Koselski geeft de bal voor. Szpejna rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - Smierdziadki 0:2

15e minuut.
Enescu passt de bal in één keer door. Motiejauskas is nu in balbezit. Motiejauskas probeert naar een medespeler te passen. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna haalt uit met een fantastische trap. Đình Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Szpejna rent richting de bal. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman schiet op doel. Lorenzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Żytko met een sublieme pass. Brescan heeft problemen om de bal te vangen. Brescan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hetman de bal. Hetman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Szpejna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bavestrello komt het veld opgelopen. Donek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Koselski met een sublieme pass. Daumann heeft problemen om de bal te vangen. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hetman passt de bal in één keer door. Mustafa rent richting de bal. Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Donek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - Smierdziadki 1:2

37e minuut.
Żytko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brescan speelt de bal door. Pinillos Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Donek draait met de bal, schiet en ... Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Galuska geeft een lange en hoge pass. Hetman kopt de bal weg. Mustafa is nu in balbezit. Donek onderschept slim de pass. Donek draait met de bal, schiet en ... Lorenzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarogowski komt het veld opgelopen. Lewicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 29%, Smierdziadki 71%.
FC Sauron - Smierdziadki 1:2

47e minuut.
Daumann speelt de bal door. Urzáiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brescan. Brescan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Hetman passt de bal met de wreef. Donek rent richting de bal. Donek draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Socha komt het veld opgelopen. Lewicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żytko geeft een lange en hoge pass. Hetman springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Hetman is nu in balbezit. Bogdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogdanowicz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Donek rent richting de bal. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sauron - Smierdziadki 2:2

77e minuut.
Twarogowski met een sublieme pass. Hetman rent richting de bal. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Donek rent richting de bal. Donek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - Smierdziadki 3:2

81e minuut.
Brescan passt de bal met de wreef. Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal zonder na te denken. Donek is nu in balbezit. Donek schiet op doel. Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Żytko met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman passt de bal zonder na te denken. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek draait met de bal, schiet en ... Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pinillos Caro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żytko met een snelle inworp. Donek rent richting de bal. Donek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska met een sublieme pass. Hetman is nu in balbezit. Hetman draait met de bal, schiet en ... Lorenzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Donek geeft een hoge lob. Hetman springt en kopt de bal. Lorenzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 28%, Smierdziadki 72%.
FC Sauron - Smierdziadki 3:2