Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy Miedziaki Lubin
Attack Tactiek Rewolucja
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Zvaný rent richting de bal. Macías probeert naar een medespeler te passen. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:0

5e minuut.
Duarte speelt de bal door. Gettler is nu in balbezit. Gettler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Wijnsberghe de bal. van Wijnsberghe schiet op doel. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Ostwald begaat een overtreding. Mironescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gettler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Wijnsberghe springt en kopt de bal. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:1

7e minuut.
Maruda geeft een lange en hoge pass. Mironescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Goettert de bal onder controle te krijgen. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
van Wijnsberghe rent richting de bal. Kekseler is nu in balbezit. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gettler geeft een hoge lob. van Wijnsberghe is nu in balbezit. Goettert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goettert krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Alavantas speelt de bal door. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi met een sublieme pass. Kukavica rent richting de bal. Kukavica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maruda passt de bal zonder na te denken. Mironescu rent richting de bal. Mironescu speelt de bal door. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maruda geeft een hoge lob. Mironescu kopt de bal weg. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:2

39e minuut.
Caterincă passt de bal in één keer door. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe schiet op doel. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mironescu rent richting de bal. Mironescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 53%, Miedziaki Lubin 47%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:3

47e minuut.
Kekseler geeft een hoge lob. Ostwald heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea passt de bal zonder na te denken. Alavantas speelt de bal door. Kukavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukavica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Macías geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alavantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Goettert geeft de bal voor. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Wijnsberghe de bal. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mironescu de bal. Mironescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Caterincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Mironescu de bal. Mironescu passt de bal in één keer door. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Goettert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kekseler met de inworp. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Gettler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kekseler kopt de bal weg. van Wijnsberghe rent richting de bal. Phillips is nu in balbezit. van Wijnsberghe verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Gettler met een snelle inworp. Adamczuk speelt de bal door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maruda passt de bal zonder na te denken. Gettler speelt de bal door. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 64%, Miedziaki Lubin 36%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Miedziaki Lubin 1:3