Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.051
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16014
huana team Arsenał Opacz
pożyczona Tactiek V liga nowa
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Borja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Borja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Zavos kopt de bal weg. Eprhaim heeft problemen om de bal te vangen. Thiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiel krijgt een gele kaart. Eprhaim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eprhaim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 1:0

14e minuut.
Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman passt de bal in één keer door. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 2:0

16e minuut.
Nyama is nu in balbezit. Nyama passt de bal met de wreef. Daar is Okeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okeke geeft een hoge lob. Prasnal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 2:1

26e minuut.
Ousmane probeert naar een medespeler te passen. Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyama geeft een lange en hoge pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nyama passt de bal zonder na te denken. Okeke rent richting de bal. Okeke geeft de bal voor. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - Arsenał Opacz 2:2

33e minuut.
Illés met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Thiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Illés verovert de bal door een tackle van achteren. Illés passt de bal zonder na te denken. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. Chatzianestis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 54%, Arsenał Opacz 46%.
huana team - Arsenał Opacz 2:3

46e minuut.
Włosek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Illés passt de bal zonder na te denken. Thiel rent richting de bal. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. Chatzianestis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nyama speelt de bal door. Okeke is nu in balbezit. Okeke geeft een hoge lob. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Okeke geeft de bal voor. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 2:4

64e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Włosek heeft problemen om de bal te vangen. Okeke rent richting de bal. Okeke geeft een lange en hoge pass. Prasnal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolnik. Orzeł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tovey komt het veld opgelopen. Zabadeusz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Włosek probeert naar een medespeler te passen. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik passt de bal in één keer door. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Okeke geeft een hoge lob. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Chatzianestis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Arsenał Opacz 2:5

72e minuut.
Powieczko kopt de bal weg. Illés is nu in balbezit. Illés geeft een lange en hoge pass. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Chatzianestis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zabadeusz neemt de hoekschop. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 60%, Arsenał Opacz 40%.
huana team - Arsenał Opacz 2:5