Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śpiewające Kalesony RKS Radomsko 1979
4-2-1-1-2 Tactiek 3232
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.8 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten adequate
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Łojek rent richting de bal. Łojek geeft een hoge lob. Erbaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Iraizoz de bal. Iraizoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Goussey speelt de bal door. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almeida krijgt een gele kaart. Sato raakt geblesseerd tijdens het duel. Sato met een snel genomen vrije trap. Scarabello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Erbaş geeft een hoge lob. Scarabello heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabello verovert de bal door een tackle van achteren. Scarabello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bonfigli kopt de bal weg. Almeida speelt de bal door. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - RKS Radomsko 1979 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 46%, RKS Radomsko 1979 54%.
Śpiewające Kalesony - RKS Radomsko 1979 1:0

69e minuut.
Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Scarabello is nu in balbezit. Łojek geeft een lange en hoge pass. Pérez Muñoz geeft de bal voor. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Arriaga II kopt de bal weg. Šupić rent richting de bal. Šupić geeft een hoge lob. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - RKS Radomsko 1979 2:0

90e minuut.
Pérez Muñoz is nu in balbezit. Kalkancı onderschept slim de pass. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid schiet op doel. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - RKS Radomsko 1979 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 38%, RKS Radomsko 1979 62%.
Śpiewające Kalesony - RKS Radomsko 1979 3:0