Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35579
Akademia Zła FC FC Football
A Tactiek Def
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 49.4
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Martins kopt de bal weg. Królik met een sublieme pass. Polowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Martins geeft een hoge lob. Gavranić rent richting de bal. Rózga begaat een overtreding. Rózga krijgt een gele kaart. Gavranić raakt geblesseerd tijdens het duel. Martins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popek heeft problemen om de bal te vangen. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kłusek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zbrzeźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 1:0

33e minuut.
Zbrzeźniak rent richting de bal. Wyrwas onderschept slim de pass. Wyrwas speelt de bal door. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Pruneri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 39%, FC Football 61%.
Akademia Zła FC - FC Football 1:0

48e minuut.
Królik passt de bal in één keer door. Rózga met een sublieme pass. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski geeft de bal voor. Pruneri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 2:0

60e minuut.
Miśkowiec passt de bal zonder na te denken. Fernández Botello met een sublieme pass. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 2:1

66e minuut.
Debleke rent richting de bal. Debleke geeft de bal voor. Daar is Zbrzeźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Wyrwas probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Debleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Pruneri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 3:1

76e minuut.
Zbrzeźniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanes de bal. Yanes geeft een lange en hoge pass. Eremeev rent richting de bal. Eremeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 3:2

80e minuut.
Inworp. Wyrwas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królik geeft een hoge lob. Faliński krijgt zijn hoofd ertegen. Pruneri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Football 4:2

83e minuut.
Miśkowiec geeft de bal voor. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas passt de bal met de wreef. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Masztalski is nu in balbezit. Masztalski passt de bal in één keer door. Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello geeft een hoge lob. Eremeev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 33%, FC Football 67%.
Akademia Zła FC - FC Football 4:2