Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna FcOlik
5-3-2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Woźniakowski de bal. Woźniakowski passt de bal met de wreef. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Kwast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FcOlik 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Bruschi de bal. Filozof tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Polito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruschi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zener probeert naar een medespeler te passen. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi passt de bal in één keer door. Tassin is nu in balbezit. Tassin draait met de bal, schiet en ... Kwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Woźniakowski passt de bal in één keer door. Daar is Bruschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruschi speelt de bal door. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin schiet op doel. Kwast bokst de bal weg.

22e minuut.
Frodl passt de bal zonder na te denken. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koubský is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Scaraggi speelt de bal door. Bogdal rent richting de bal. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sulaiman passt de bal in één keer door. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Frodl probeert naar een medespeler te passen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Scaraggi heeft problemen om de bal te vangen. Scaraggi probeert naar een medespeler te passen. Polito speelt de bal door. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 51%, FcOlik 49%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FcOlik 1:0

48e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Hilă geeft de bal voor. Daar is Koubský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Polito is nu in balbezit. Herczyk rent richting de bal. Polito verovert de bal door een tackle van achteren. Polito geeft een lange en hoge pass. Tassin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FcOlik 2:0

52e minuut.
Cavalli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Polito verovert de bal door een tackle van achteren. Polito met een sublieme pass. Scaraggi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Weigelt begaat een overtreding. Woźniakowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tassin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FcOlik 3:0

61e minuut.
Inworp. Scaraggi met een snelle inworp. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft een hoge lob. Tassin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Filozof speelt de bal door. Frodl is nu in balbezit. Frodl passt de bal met de wreef. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tassin rent richting de bal. Giese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tassin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 50%, FcOlik 50%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FcOlik 3:0