Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Football Unia Rędziny
Def Tactiek 442
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 30.7
incredible Schieten adequate
excellent Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Gackowski rent richting de bal. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello passt de bal zonder na te denken. Masztalski rent richting de bal. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Szpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Hart geeft een lange en hoge pass. Gadecki is nu in balbezit. Bortolus verovert de bal door een tackle van achteren. Bortolus geeft de bal voor. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 1:0

3e minuut.
Eremeev passt de bal met de wreef. Debleke is nu in balbezit. Debleke geeft een lange en hoge pass. Eremeev rent richting de bal. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. Szpiech bokst de bal weg. Roduit is nu in balbezit. Roduit geeft een lange en hoge pass. Debleke kopt de bal weg. Klungelig pakt Kündig de bal. Kündig met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fernández Botello passt de bal zonder na te denken. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig passt de bal zonder na te denken. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 2:0

9e minuut.
Gackowski geeft de bal voor. Kündig heeft problemen om de bal te vangen. Kündig speelt de bal door. Daar is Eremeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremeev draait met de bal, schiet en ... Szpiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortolus speelt de bal door. Fernández Botello met een sublieme pass. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 3:0

17e minuut.
Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roduit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eremeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eremeev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szpiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 4:0

18e minuut.
Daar is Kondracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremeev rent richting de bal. Eremeev passt de bal in één keer door. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eremeev probeert naar een medespeler te passen. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello met een sublieme pass. Masztalski rent richting de bal. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Szpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski schiet op doel. Szpiech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 5:0

24e minuut.
Eremeev is nu in balbezit. Eremeev passt de bal zonder na te denken. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Hart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szpiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Debleke kopt de bal weg. Daar is Zampoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kündig rent richting de bal. Kündig geeft een lange en hoge pass. Masztalski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpiech trapt de bal weg van het doel. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Szpiech met een harde bal richting middenveld. Kündig kopt de bal weg. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hart is nu in balbezit. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski speelt de bal door. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Debleke onderschept slim de pass. Kündig speelt de bal door. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 6:0

36e minuut.
Fernández Botello probeert de bal aan de voet te houden. Kündig rent richting de bal. Kündig speelt de bal door. Eremeev heeft problemen om de bal te vangen. Eremeev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Szpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 7:0

38e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello passt de bal met de wreef. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Szpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Debleke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kündig rent richting de bal. Kündig geeft een hoge lob. Masztalski rent richting de bal. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev schiet op doel. Szpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 8:0

41e minuut.
Di Biasio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eremeev de bal. Eremeev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Di Biasio speelt de bal door. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Masztalski de bal. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hart de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 22%, Unia Rędziny 78%.
FC Football - Unia Rędziny 8:0

46e minuut.
Roduit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kündig met de inworp. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Fernández Botello rent richting de bal. Gackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gackowski passt de bal zonder na te denken. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev schiet op doel. Szpiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masztalski rent richting de bal. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 9:0

51e minuut.
Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Masztalski rent richting de bal. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Szpiech bokst de bal weg.

54e minuut.
Fernández Botello is nu in balbezit. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio passt de bal met de wreef. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Masztalski de bal. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Fernández Botello kopt de bal weg. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Szpiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eremeev maakt een snoekduik en kopt de bal. Szpiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - Unia Rędziny 10:0

62e minuut.
Di Biasio probeert naar een medespeler te passen. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello met een sublieme pass. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig probeert naar een medespeler te passen. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski schiet op doel. Hart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kündig met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Botello de bal. Fernández Botello met een sublieme pass. Masztalski rent richting de bal. Masztalski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fsadni rent richting de bal. Di Biasio onderschept slim de pass. Di Biasio passt de bal zonder na te denken. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Szpiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fernández Botello neemt de hoekschop. Eremeev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kündig met een sublieme pass. Fernández Botello met een sublieme pass. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski schiet op doel. Szpiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eremeev rent richting de bal. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fernández Botello probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Botello speelt de bal door. Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hart de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio passt de bal met de wreef. Daar is Hart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpiech trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Żelazko de bal. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Eremeev passt de bal zonder na te denken. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hart ... Strafschop! Hart krijgt een gele kaart. Masztalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eremeev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 27%, Unia Rędziny 73%.
FC Football - Unia Rędziny 10:0