Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGE Stal Mielec korona kielce 2
ulepszona Tactiek repka...???
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Pignatari neemt vlug de vrije trap. Anh Ðức kopt de bal weg. Ferah heeft problemen om de bal te vangen. Ferah draait met de bal, schiet en ... Monnet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:1

10e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson met een sublieme pass. Ferah is nu in balbezit. Ferah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wijakesuma probeert naar een medespeler te passen. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Johnson zijn tegenspeler op de grond. Johnson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức onderschept slim de pass. Anh Ðức passt de bal met de wreef. Ferah is nu in balbezit. Ferah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pécout speelt de bal door. Anh Ðức rent richting de bal. Jaleel is nu in balbezit. Anh Ðức onderschept slim de pass. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Monnet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferah is nu in balbezit. Ferah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pécout verovert de bal door een tackle van achteren. Pécout geeft de bal voor. Udişteanu rent richting de bal. Anh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gniewek is nu in balbezit. Ferah onderschept slim de pass. Ferah passt de bal in één keer door. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Anh Ðức rent richting de bal. Udişteanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Ðức is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Ðức legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Monnet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:2

41e minuut.
Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaleel de bal. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Johnson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vandenbroucke de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức kopt de bal weg. Ferah rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jaleel kopt de bal weg. Klungelig pakt Amzler de bal. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Udişteanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE Stal Mielec 70%, korona kielce 2 30%.
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újváry komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức onderschept slim de pass. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob. Anh Ðức krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pécout rent richting de bal. Devoldere is nu in balbezit. Újváry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devoldere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Devoldere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Devoldere probeert de bal met de borst te controleren. Devoldere geeft de bal voor. Amzler probeert de bal aan de voet te houden. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft de bal voor. Jaleel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devoldere de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Machniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Owczarzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Ðức kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:3

85e minuut.
Owczarzy speelt de bal door. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere passt de bal in één keer door. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ... Monnet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pignatari geeft de bal voor. Gniewek probeert de bal met de borst te controleren. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah draait met de bal, schiet en ... Monnet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE Stal Mielec 66%, korona kielce 2 34%.
PGE Stal Mielec - korona kielce 2 0:4