Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WislaKrakow Niezdecydowani
odlot 222 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten outstanding
poor Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Petardo passt de bal in één keer door. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch passt de bal zonder na te denken. Hahn rent richting de bal. Hahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:1

3e minuut.
Taffarel passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hahn de bal onder controle te krijgen. Diliberto speelt de bal door. Hahn heeft problemen om de bal te vangen. Hahn schiet op doel. Jędrysik bokst de bal weg. Kiziałek springt en kopt de bal. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:2

5e minuut.
Espericueta geeft de bal voor. Boruch speelt de bal door. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch geeft de bal voor. Hahn springt en kopt de bal. Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel geeft de bal voor. Diliberto rent richting de bal. Diliberto geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Diliberto kopt de bal weg. Kysilka heeft problemen om de bal te vangen. Petardo probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Molkowski de bal. Dzieciuch geeft een hoge lob. Hahn krijgt zijn hoofd ertegen. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Periquito is nu in balbezit. Periquito passt de bal in één keer door. Diliberto geeft een lange en hoge pass. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Boruch passt de bal met de wreef. Kiziałek rent richting de bal. Molkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molkowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Doeltrap. Bancalari trapt de bal weg van het doel. Diliberto probeert naar een medespeler te passen. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
del Corral probeert de bal aan de voet te houden. Dzieciuch geeft de bal voor. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Valibey rent richting de bal. Valibey geeft een hoge lob. del Corral heeft problemen om de bal te vangen. Hahn rent richting de bal. Hahn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:3

39e minuut.
Taffarel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bancalari de bal onder controle te krijgen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek onderschept slim de pass. Kiziałek schiet op doel. Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Diliberto passt de bal met de wreef. Ruz Baños rent richting de bal. Ruz Baños speelt de bal door. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Valibey met de inworp. Ruz Baños rent richting de bal. Ruz Baños geeft de bal voor. Kiziałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:4

44e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Petardo met een sublieme pass. Hahn rent richting de bal. Hahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 85%, Niezdecydowani 15%.
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:5

46e minuut.
Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños passt de bal in één keer door. Hahn heeft problemen om de bal te vangen. Hahn haalt uit met een fantastische trap. Jędrysik bokst de bal weg.

48e minuut.
Valibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hahn de bal. Hahn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:6

51e minuut.
Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruz Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz Baños geeft een lange en hoge pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:7

55e minuut.
Dzieciuch geeft een hoge lob. Kiziałek kopt de bal weg. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn schiet op doel. Jędrysik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:8

59e minuut.
Diliberto met een sublieme pass. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo passt de bal zonder na te denken. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ruz Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz Baños met een sublieme pass. Hahn geeft de bal voor. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Molkowski trapt de bal weg van het doel. Boruch kopt de bal weg. Petardo speelt de bal door. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ruz Baños passt de bal zonder na te denken. Petardo probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:9

75e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel geeft de bal voor. Inworp. Ruz Baños met de inworp. Diliberto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Boruch controleert de bal met de borst. Boruch passt de bal zonder na te denken. Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo geeft de bal voor. Kiziałek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:10

81e minuut.
Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Petardo geeft een lange en hoge pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Dzieciuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Periquito de bal. Periquito geeft de bal voor. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:11

85e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal in één keer door. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:12

89e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo passt de bal zonder na te denken. Hahn is nu in balbezit. Hahn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 77%, Niezdecydowani 23%.
WislaKrakow - Niezdecydowani 0:12