Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.053
  • Stadion: Gorgona Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15499
Gorgona KS Mądre Szerszenie
Smirnoff Gold Tactiek Na V lige
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Lopez rent richting de bal. Veronesi verovert de bal door een tackle van achteren. Veronesi passt de bal in één keer door. Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnár schiet op doel. Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Tylinski rent richting de bal. Wujaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Meriaux rent richting de bal. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Strapec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Mądre Szerszenie 0:1

9e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache passt de bal met de wreef. Nedeljkov is nu in balbezit. Zgoda onderschept slim de pass. Zgoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nedeljkov onderschept slim de pass. Meriaux onderschept slim de pass. Meriaux passt de bal in één keer door. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chomiński onderschept slim de pass. Chomiński passt de bal in één keer door. Tylinski met een sublieme pass. Wujaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Meriaux rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tylinski zal de hoekschop nemen. Meriaux springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tarkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meriaux is nu in balbezit. Met opzet legt Nedeljkov zijn tegenspeler op de grond. Meriaux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domenica wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zgoda krijgt zijn hoofd ertegen. Strapec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Móricz heeft problemen om de bal te vangen. Molnár is nu in balbezit. Molnár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zgoda onderschept slim de pass. Zgoda probeert naar een medespeler te passen. Wujaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domenica probeert naar een medespeler te passen. Moha is nu in balbezit. Meriaux onderschept slim de pass. Meriaux draait met de bal, schiet en ... Strapec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Mądre Szerszenie 0:2

33e minuut.
Åsenheim rent richting de bal. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylinski rent richting de bal. Tylinski geeft een lange en hoge pass. Zgoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Domenica probeert naar een medespeler te passen. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk passt de bal zonder na te denken. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ... Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Veronesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gheorghiţă met een snel genomen vrije trap. Polet maakt een snoekduik en kopt de bal. Teruzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 60%, KS Mądre Szerszenie 40%.
Gorgona - KS Mądre Szerszenie 0:2

53e minuut.
Tylinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tylinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylinski met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Alilović komt het veld opgelopen. Meriaux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grisanti komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Móricz met een sublieme pass. Zgoda heeft problemen om de bal te vangen. Zgoda passt de bal met de wreef. Grisanti is nu in balbezit. Grisanti draait met de bal, schiet en ... Strapec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Alilović kopt de bal weg. Tarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkowski geeft de bal voor. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tylinski verovert de bal door een tackle van achteren. Tylinski geeft een hoge lob. Grisanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisanti draait met de bal, schiet en ... Strapec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Mądre Szerszenie 0:3

74e minuut.
Domenica verovert de bal door een tackle van achteren. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk passt de bal met de wreef. Domenica is nu in balbezit. Domenica draait met de bal, schiet en ... Strapec bokst de bal weg.

77e minuut.
Ostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ostocki met een sublieme pass. Åsenheim geeft een lange en hoge pass. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ... Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk passt de bal in één keer door. Grisanti rent richting de bal. Grisanti schiet op doel. Strapec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domenica zal de hoekschop nemen. Ostocki kopt de bal weg. Daar is Åsenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 61%, KS Mądre Szerszenie 39%.
Gorgona - KS Mądre Szerszenie 0:3