Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenstar Zagaje Gdów
4-1-2-3 Tactiek moja nowa t
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Vrachimis geeft de bal voor. Inworp. Konno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tooming is nu in balbezit. Tooming geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boca onderschept slim de pass. Boca passt de bal met de wreef. Anthopoulos is nu in balbezit. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hirao rent richting de bal. Hirao geeft de bal voor. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Gorol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tooming speelt de bal door. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno passt de bal zonder na te denken. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Hirao verovert de bal door een tackle van achteren. Hirao met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenstar - Zagaje Gdów 0:1

39e minuut.
Konno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Boca met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk geeft een hoge lob. Gorol bokst de bal weg.

41e minuut.
Boca passt de bal in één keer door. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierścionek begaat een overtreding. Pierścionek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenstar 70%, Zagaje Gdów 30%.
FC Lenstar - Zagaje Gdów 0:1

47e minuut.
Konno met een snelle inworp. Boca is nu in balbezit. Boca passt de bal in één keer door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Danzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha passt de bal met de wreef. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flakowski geeft de bal voor. Pahlmann is nu in balbezit. Korodowski onderschept slim de pass. Boca is nu in balbezit. Boca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Rydzoń rent richting de bal. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenstar - Zagaje Gdów 0:2

80e minuut.
Pierścionek kopt de bal weg. Konno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk met een sublieme pass. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Mahecha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Hirao is nu in balbezit. Anthopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anthopoulos krijgt een gele kaart. Hirao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mahecha neemt zijn aanloop. Gorol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenstar - Zagaje Gdów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenstar 63%, Zagaje Gdów 37%.
FC Lenstar - Zagaje Gdów 0:3