Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: Easy Excel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13996
Easy Excel Mount blanc
easyexcel Tactiek 11
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
De Sanctis speelt de bal door. Vērdiņš rent richting de bal. Vērdiņš met een sublieme pass. Dziubański rent richting de bal. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Franzmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bożek passt de bal met de wreef. Prospal is nu in balbezit. Prospal geeft een hoge lob. Błoński is nu in balbezit. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Ceniceros bokst de bal weg.

17e minuut.
De Sanctis rent richting de bal. Maćkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Sanctis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toomas met een snel genomen vrije trap. Widiarto springt en kopt de bal. Franzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stephens speelt de bal door. Dziubański rent richting de bal. Dziubański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żeleński onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Sanctis neemt de hoekschop. Widiarto springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lizak onderschept slim de pass. Lizak passt de bal zonder na te denken. De Sanctis met een sublieme pass. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Widiarto passt de bal zonder na te denken. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis passt de bal in één keer door. Dziubański rent richting de bal. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. Franzmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 63%, Mount blanc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Easy Excel - Mount blanc 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Sanctis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziubański probeert naar een medespeler te passen. Widiarto rent richting de bal. Widiarto schiet op doel. Franzmann bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambe komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari is nu in balbezit. Damjanjuk speelt de bal door. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Żeleński geeft de bal voor. Trusiak is nu in balbezit. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Ceniceros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Mount blanc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 57%, Mount blanc 43%.
Easy Excel - Mount blanc 1:0