Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1cm ROZKOSZY Krokus Łapsze Niżne
ANTY C Tactiek W442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Solís passt de bal in één keer door. Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula is nu in balbezit. Karlatos onderschept slim de pass. Karlatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Bajić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogola. Gogola krijgt een gele kaart. Bajić raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Peña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shilovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos onderschept slim de pass. Karlatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is MacPetrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naggi is nu in balbezit. MacPetrie maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, MacPetrie moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! MacPetrie schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís passt de bal zonder na te denken. de la Peña geeft de bal voor. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş passt de bal in één keer door. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Göksel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:1

32e minuut.
Kachelmann heeft problemen om de bal te vangen. Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrach passt de bal met de wreef. Yurchishin is nu in balbezit. Yurchishin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Porsche rent richting de bal. Porsche geeft de bal voor. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Naggi rent richting de bal. Karlatos verovert de bal door een tackle van achteren. Karlatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:2

43e minuut.
Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:3

44e minuut.
Klungelig pakt Yurchishin de bal. Karlatos onderschept slim de pass. Cubillo speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 48%, Krokus Łapsze Niżne 52%.
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:3

53e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. de la Peña is nu in balbezit. Yurchishin onderschept slim de pass. Yurchishin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Porsche geeft een hoge lob. Shilovskij heeft problemen om de bal te vangen. Karlatos is nu in balbezit. Karlatos draait met de bal, schiet en ... Göksel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:4

73e minuut.
Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Karlatos rent richting de bal. Karlatos draait met de bal, schiet en ... Göksel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
de la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. de la Peña geeft een lange en hoge pass. Karlatos kopt de bal weg. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Göksel bokst de bal weg. Naggi rent richting de bal. Naggi geeft een lange en hoge pass. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís onderschept slim de pass. Solís geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Göksel niet meer kan verder spelen. Hałuszko komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Hałuszko met een sublieme pass. Cubillo met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Hałuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 56%, Krokus Łapsze Niżne 44%.
1cm ROZKOSZY - Krokus Łapsze Niżne 0:4