Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Blachownia TP Nogat Malbork
n Tactiek Standard v1
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Mateev is nu in balbezit. Mateev met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Chabiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 1:0

14e minuut.
Brzydkowski geeft een hoge lob. Lewator kopt de bal weg. Syper rent richting de bal. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad passt de bal zonder na te denken. Lewator is nu in balbezit. Lewator draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 2:0

20e minuut.
Edelman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Fuad met de inworp. Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Syper kopt de bal weg. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad passt de bal in één keer door. Mateev is nu in balbezit. Mateev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chabiera trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewator de bal. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Brzydkowski speelt de bal door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis is nu in balbezit. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 3:0

29e minuut.
Brzydkowski passt de bal in één keer door. Syper is nu in balbezit. Syper passt de bal met de wreef. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu is nu in balbezit. Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Voinescu rent richting de bal. Syper is nu in balbezit. Syper passt de bal in één keer door. Lewator rent richting de bal. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewator is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Mohd Fuad neemt de hoekschop. Voinescu controleert de bal met de borst. Mateev is nu in balbezit. Mateev schiet op doel. Chabiera bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewator is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 4:0

36e minuut.
Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper onderschept slim de pass. Syper passt de bal met de wreef. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Chabiera bokst de bal weg. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Lewator rent richting de bal. Lewator schiet op doel. Chabiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 5:0

40e minuut.
Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski passt de bal met de wreef. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator is nu in balbezit. Lewator haalt uit met een fantastische trap. Chabiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 6:0

42e minuut.
Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper passt de bal met de wreef. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator draait met de bal, schiet en ... Chabiera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 18%, TP Nogat Malbork 82%.
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 7:0

47e minuut.
Chabiera trapt de bal weg van het doel. Mateev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syper probeert naar een medespeler te passen. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 8:0

51e minuut.
Chabiera met een harde bal richting middenveld. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lewator passt de bal in één keer door. Syper rent richting de bal. Syper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paschalis de bal onder controle te krijgen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chabiera probeert naar een medespeler te passen. Quispe controleert de bal met de borst. Syper is nu in balbezit. Syper draait met de bal, schiet en ... Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 9:0

59e minuut.
Mateev speelt de bal door. Klungelig pakt Pasiak de bal. Pasiak met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chabiera met een sublieme pass. bin Mohd Fuad probeert de bal aan de voet te houden. Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Holberg is nu in balbezit. Holberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paschalis geeft de bal voor. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk met een sublieme pass. Mateev rent richting de bal. Mateev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chabiera trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Syper controleert de bal met de borst. Syper draait met de bal, schiet en ... Chabiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 10:0

75e minuut.
Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinescu met een sublieme pass. bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Lewator is nu in balbezit. Lewator draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mikołajczuk kopt de bal weg. Syper heeft problemen om de bal te vangen. Syper geeft de bal voor. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Chabiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pasiak geeft een lange en hoge pass. Voinescu kopt de bal weg. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator schiet op doel. Chabiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 24%, TP Nogat Malbork 76%.
Pogoń Blachownia - TP Nogat Malbork 11:0