Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: TeamGirl Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11580
TeamGirl Patalachy FC
4-1-2-1-2 Tactiek Super Def
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 32.5
formidable Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Sarramagna is nu in balbezit. Sarramagna passt de bal in één keer door. Daar is Terlikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Calvinista met een snelle inworp. Sarramagna met een sublieme pass. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Patalachy FC 1:0

5e minuut.
Ahrens passt de bal zonder na te denken. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Walczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Patalachy FC 2:0

7e minuut.
Terlikçi rent richting de bal. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilarz. Pilarz krijgt een gele kaart. Hanysek raakt geblesseerd tijdens het duel. Göçmez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hanysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanysek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Ahrens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrens geeft een hoge lob. Burczyński kopt de bal weg. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bilbao rent richting de bal. Bilbao geeft een lange en hoge pass. Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet geeft de bal voor. Burczyński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Terlikçi met een sublieme pass. Sarramagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarramagna geeft een lange en hoge pass. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Burczyński heeft problemen om de bal te vangen. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi passt de bal met de wreef. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Sikima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burczyński probeert de bal met de borst te controleren. Burczyński geeft de bal voor. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Göçmez rent richting de bal. Ahrens geeft een hoge lob. Terlikçi kopt de bal weg. Hanysek heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Sikima bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 24%, Patalachy FC 76%.
TeamGirl - Patalachy FC 2:0

48e minuut.
Göçmez probeert naar een medespeler te passen. Terlikçi is nu in balbezit. Pilarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Terlikçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Göçmez met een snel genomen vrije trap. Burczyński springt en kopt de bal. Sikima probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

49e minuut.
Sikima probeert naar een medespeler te passen. Sarramagna kopt de bal weg. Petchy heeft problemen om de bal te vangen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Sikima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Crouzet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahrens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrens geeft een lange en hoge pass. Burczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Patalachy FC 3:0

51e minuut.
Burczyński passt de bal in één keer door. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi passt de bal in één keer door. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński schiet op doel. Sikima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sarramagna met een sublieme pass. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Sikima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Patalachy FC 4:0

63e minuut.
Sarramagna heeft problemen om de bal te vangen. Scapin probeert naar een medespeler te passen. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalata onderschept slim de pass. Kalata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Göçmez speelt de bal door. Sarramagna is nu in balbezit. Sarramagna met een sublieme pass. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Scapin kopt de bal weg. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi passt de bal in één keer door. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Den Duts speelt de bal door. Crouzet rent richting de bal. Crouzet probeert naar een medespeler te passen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bilbao heeft problemen om de bal te vangen. Burczyński speelt de bal door. Delijewski rent richting de bal. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Göçmez kopt de bal weg. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Sikima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahrens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanysek probeert naar een medespeler te passen. Burczyński heeft problemen om de bal te vangen. Burczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Scapin speelt de bal door. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Hanysek heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burczyński rent richting de bal. Terlikçi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kopaczewski ... Strafschop! Kopaczewski krijgt een gele kaart. Terlikçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sikima bokst de bal weg.

90e minuut.
Poparda met de inworp. Hanysek rent richting de bal. Hanysek met een sublieme pass. Daar is Terlikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlikçi schiet op doel. Sikima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Patalachy FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 19%, Patalachy FC 81%.
TeamGirl - Patalachy FC 5:0