Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: TeamGirl Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13390
TeamGirl Fc Będzin
4-1-2-1-2 Tactiek dejv
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 59
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Lemming geeft een lange en hoge pass. Vignazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignazia speelt de bal door. Theodorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Den Duts geeft een hoge lob. Lemming rent richting de bal. Lemming passt de bal in één keer door. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Fc Będzin 1:0

15e minuut.
Burczyński kopt de bal weg. Crouzet heeft problemen om de bal te vangen. Vignazia geeft een lange en hoge pass. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Theodorogiannis de bal. Portuondo is nu in balbezit. Portuondo passt de bal met de wreef. Theodorogiannis probeert de bal met de borst te controleren. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sullo speelt de bal door. Klungelig pakt García Argüelles de bal. García Argüelles met een sublieme pass. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ... Negreiros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TeamGirl - Fc Będzin 1:1

41e minuut.
Pizzato probeert naar een medespeler te passen. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis passt de bal in één keer door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 56%, Fc Będzin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TeamGirl - Fc Będzin 1:1

49e minuut.
Bianco speelt de bal door. Pizzato is nu in balbezit. Pizzato passt de bal in één keer door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ... Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Crouzet geeft de bal voor. Benie kopt de bal weg. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Fc Będzin 2:1

55e minuut.
Palz onderschept slim de pass. Palz geeft een lange en hoge pass. Den Duts kopt de bal weg. Göçmez geeft een hoge lob. Benie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Fc Będzin 3:1

62e minuut.
Göçmez kopt de bal weg. Vignazia rent richting de bal. Benie onderschept slim de pass. Benie schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Bianco is nu in balbezit. Den Duts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bianco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Den Duts geeft de bal voor. Pizzato met een snel genomen vrije trap. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Fc Będzin 3:2

73e minuut.
Vignazia kopt de bal weg. Daar is Nalbandyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel. Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TeamGirl - Fc Będzin 3:3

75e minuut.
Portuondo probeert naar een medespeler te passen. Benie is nu in balbezit. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 44%, Fc Będzin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TeamGirl - Fc Będzin 3:3