Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patalachy FC torero_tr26
Super Def Tactiek E-Liga
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


7e minuut.
Petchy rent richting de bal. Petchy geeft de bal voor. Baeta rent richting de bal. Baeta schiet op doel. Chiţa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 1:0

11e minuut.
Roshdy onderschept slim de pass. Roshdy geeft een lange en hoge pass. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko is nu in balbezit. Bojko schiet op doel. Sikima bokst de bal weg. Sandıkçıoğlu kopt de bal weg. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý probeert naar een medespeler te passen. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Cámara Rey onderschept slim de pass. Cámara Rey passt de bal zonder na te denken. Daar is Petchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko is nu in balbezit. Bojko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cámara Rey rent richting de bal. Adamkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamkiewicz passt de bal in één keer door. Bojko is nu in balbezit. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hebda verovert de bal door een tackle van achteren. Hebda passt de bal in één keer door. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sikima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patalachy FC - torero_tr26 1:1

25e minuut.
Jurgens met een sublieme pass. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr met een sublieme pass. Adamkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Adamkiewicz schiet op doel. Sikima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandıkçıoğlu kopt de bal weg. Jurgens is nu in balbezit. Jurgens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cámara Rey speelt de bal door. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý passt de bal in één keer door. Baeta rent richting de bal. Baeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Petchy is nu in balbezit. Adamkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sikima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 1:2

35e minuut.
Cámara Rey passt de bal met de wreef. Herr rent richting de bal. Cámara Rey onderschept slim de pass. Roshdy onderschept slim de pass. Roshdy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojko is nu in balbezit. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 1:3

44e minuut.
Cámara Rey onderschept slim de pass. Cámara Rey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koszora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 71%, torero_tr26 29%.
Patalachy FC - torero_tr26 1:3

48e minuut.
Roshdy met de inworp. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petchy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petchy krijgt een gele kaart. Adamkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bojko neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Sikima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Jurgens rent richting de bal. Jurgens speelt de bal door. Bojko rent richting de bal. Bojko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hebda speelt de bal door. Jurgens rent richting de bal. Jurgens met een sublieme pass. Bojko rent richting de bal. Bojko schiet op doel. Sikima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hebda speelt de bal door. Pilarz is nu in balbezit. Bojko onderschept slim de pass. Bojko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flosason de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hebda probeert naar een medespeler te passen. Roshdy probeert naar een medespeler te passen. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz schiet op doel. Sikima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 1:4

67e minuut.
Jurgens geeft een lange en hoge pass. Roshdy kopt de bal weg. Hebda is nu in balbezit. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Koszora trapt de bal weg van het doel. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr met een sublieme pass. Daar is Baeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeta schiet op doel. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 2:4

76e minuut.
Doeltrap. Koszora trapt de bal weg van het doel. Herr kopt de bal weg. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - torero_tr26 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 80%, torero_tr26 20%.
Patalachy FC - torero_tr26 2:5