Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka Sparta Dwikozy
De1end Tactiek taktyka
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Coxinha is nu in balbezit. Graaf onderschept slim de pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf rent richting de bal. Graaf haalt uit met een fantastische trap. Rubáš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Rubáš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
French geeft een hoge lob. Inworp. Knioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Frezzolino met een sublieme pass. Habermann probeert de bal met de borst te controleren. Boncz rent richting de bal. Boncz geeft de bal voor. Zabunović maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubáš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 34%, Sparta Dwikozy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laskowianka - Sparta Dwikozy 0:0

52e minuut.
Frezzolino geeft een hoge lob. Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz passt de bal in één keer door. Knioch is nu in balbezit. Knioch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Thiên Phú geeft een hoge lob. Habermann probeert de bal met de borst te controleren. Gwóźdź begaat een overtreding. Habermann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Habermann kan niet meer verder spelen.

74e minuut.
Boncz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zabunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf haalt uit met een fantastische trap. Rubáš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Sparta Dwikozy 1:0

87e minuut.
Graaf geeft de bal voor. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Yatmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zabunović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabunović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Sparta Dwikozy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 41%, Sparta Dwikozy 59%.
Laskowianka - Sparta Dwikozy 2:0