Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.058
  • Stadion: motospamerzy.pl
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15606
Matek Łobez LKS Bulowice
awruk Tactiek New
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Martiradonna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hristojević de bal. Ferroni rent richting de bal. Kötél verovert de bal door een tackle van achteren. Kötél schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek geeft een lange en hoge pass. Wielebny kopt de bal weg. Di Biase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 53%, LKS Bulowice 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matek Łobez - LKS Bulowice 0:0

54e minuut.
Zafirović heeft problemen om de bal te vangen. Zafirović passt de bal zonder na te denken. Molberg geeft een hoge lob. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase haalt uit met een fantastische trap. Attayer bokst de bal weg.

59e minuut.
Saralegui probeert de bal met de borst te controleren. Filli is nu in balbezit. Zafirović probeert naar een medespeler te passen. Livykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livykos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - LKS Bulowice 0:1

60e minuut.
Wielebny passt de bal met de wreef. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal zonder na te denken. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zafirović rent richting de bal. Zafirović passt de bal in één keer door. Ferroni is nu in balbezit. Ferroni draait met de bal, schiet en ... Gollus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Đuričić geeft een hoge lob. Pumba verovert de bal door een tackle van achteren. Filli heeft problemen om de bal te vangen. Livykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livykos draait met de bal, schiet en ... Gollus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Helenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase onderschept slim de pass. Di Biase met een sublieme pass. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski schiet op doel. Attayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli geeft de bal voor. Wielebny rent richting de bal. Wielebny geeft de bal voor. Kotorowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gortat komt het veld opgelopen. Bertoldo komt het veld opgelopen. Glovacki komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Tur komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Livykos onderschept slim de pass. Cicerone onderschept slim de pass. Filli onderschept slim de pass. Filli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 47%, LKS Bulowice 53%.
Matek Łobez - LKS Bulowice 0:1