Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradol team FC Marco
maja Tactiek max1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Aramburú kopt de bal weg. Germann is nu in balbezit. Germann geeft een hoge lob. Porto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 1:0

20e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal in één keer door. Germann probeert naar een medespeler te passen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pătra passt de bal met de wreef. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú passt de bal in één keer door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Aramburú speelt de bal door. Germann heeft problemen om de bal te vangen. Germann passt de bal in één keer door. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 2:0

36e minuut.
Aramburú geeft een lange en hoge pass. Pătra kopt de bal weg. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Porto haalt uit met een fantastische trap. Sychiov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 3:0

38e minuut.
Aramburú speelt de bal door. Germann rent richting de bal. Germann passt de bal met de wreef. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Freihammer met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha speelt de bal door. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Giovennazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 41%, FC Marco 59%.
Gradol team - FC Marco 3:0

47e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola passt de bal met de wreef. Oponente rent richting de bal. Oponente draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Germann is nu in balbezit. Germann met een sublieme pass. Tulun bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú schiet op doel. Sychiov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 4:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaręba komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Freihammer probeert naar een medespeler te passen. Pacan met een sublieme pass. Klungelig pakt Porto de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 5:0

60e minuut.
Hrovatin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kołtoń met een sublieme pass. Pătra rent richting de bal. Pătra passt de bal met de wreef. Porto is nu in balbezit. Porto schiet op doel. Sychiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Germann zal de hoekschop nemen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú geeft een hoge lob. Porto krijgt zijn hoofd ertegen. Sychiov bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Sica rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 6:0

63e minuut.
Germann passt de bal zonder na te denken. do Paraná is nu in balbezit. do Paraná passt de bal met de wreef. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
do Paraná bereikt de bal nog maar net als eerste. do Paraná geeft een lange en hoge pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ... Sychiov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 7:0

69e minuut.
Reuser komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hrovatin is nu in balbezit. Freihammer geeft een hoge lob. Oponente is nu in balbezit. Oponente schiet op doel. Zaręba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - FC Marco 7:1

72e minuut.
Morles komt het veld opgelopen. Potapov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pătra probeert naar een medespeler te passen. Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann probeert naar een medespeler te passen. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mols komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Morles passt de bal met de wreef. Pătra rent richting de bal. Pătra geeft een lange en hoge pass. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov schiet op doel. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 34%, FC Marco 66%.
Gradol team - FC Marco 7:1