Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Taleb Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 18598
Black Swans Babice
axello Tactiek def
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Amorini heeft problemen om de bal te vangen. Cameán onderschept slim de pass. Hunanyan begaat een overtreding. Hunanyan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Miquel geeft de bal voor. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz begaat een overtreding. Amorini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachelet wilt de vrije trap nemen. Abaeto bokst de bal weg. Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:1

12e minuut.
Miquel rent richting de bal. Miquel geeft een hoge lob. Slory kopt de bal weg. Hunanyan geeft de bal voor. Ankarberg kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Miquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miquel passt de bal in één keer door. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:2

23e minuut.
Hunanyan met een sublieme pass. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet speelt de bal door. Amorini rent richting de bal. Amorini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jahelka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štengl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Miquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miquel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Miquel met een snelle inworp. Hunanyan rent richting de bal. Hunanyan passt de bal in één keer door. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amorini is nu in balbezit. Cameán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amorini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ankarberg zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 63%, Babice 37%.
Black Swans - Babice 0:3

48e minuut.
Amorini is nu in balbezit. Miquel rent richting de bal. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ankarberg is nu in balbezit. Ankarberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:4

50e minuut.
Prokopp onderschept slim de pass. Prokopp speelt de bal door. Klungelig pakt Bachelet de bal. Bachelet geeft de bal voor. Amorini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Štengl geeft de bal voor. Hunanyan kopt de bal weg. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet geeft een hoge lob. Ankarberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Miquel rent richting de bal. Miquel passt de bal met de wreef. Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:5

59e minuut.
Jahelka met een sublieme pass. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet met een sublieme pass. Amorini rent richting de bal. Amorini haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg. Ankarberg controleert de bal met de borst. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:6

64e minuut.
Pápay kopt de bal weg. bin Abdul Hamid rent richting de bal. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Amorini onderschept slim de pass. Amorini met een sublieme pass. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:7

69e minuut.
Ankov komt het veld opgelopen. Poloczek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan geeft een lange en hoge pass. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Amorini is nu in balbezit. Urbanowicz speelt de bal door. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:8

77e minuut.
Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Slory rent richting de bal. Ankarberg onderschept slim de pass. Ankarberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ankarberg probeert de bal met de borst te controleren. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Babice 0:9

85e minuut.
Bachelet passt de bal in één keer door. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan met een sublieme pass. Amorini is nu in balbezit. Amorini schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miquel neemt de hoekschop. Ankarberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 66%, Babice 34%.
Black Swans - Babice 0:9