Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot Babice
fpierdulerio Tactiek def
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.7 gemiddelde waardering 60.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Semler rent richting de bal. Semler geeft de bal voor. Dynak maakt een snoekduik en kopt de bal. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler speelt de bal door. Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Bachelet met de inworp. Zufferli rent richting de bal. Zufferli passt de bal zonder na te denken. Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bachelet zal de hoekschop nemen. Ankarberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ławecki kopt de bal weg. Semler is nu in balbezit. Semler met een sublieme pass. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler passt de bal in één keer door. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Babice 1:0

30e minuut.
Semler met de inworp. Ławecki geeft een hoge lob. Silvestre is nu in balbezit. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak draait met de bal, schiet en ... Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bachelet rent richting de bal. Bachelet passt de bal met de wreef. Amorini is nu in balbezit. Amorini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet met een sublieme pass. Amorini rent richting de bal. Amorini haalt uit met een fantastische trap. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 43%, Babice 57%.
Ciuliki Ngine Sopot - Babice 1:0

49e minuut.
Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey geeft een hoge lob. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Semler heeft problemen om de bal te vangen. Semler passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Babice 2:0

57e minuut.
Semler is nu in balbezit. Semler passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Babice 3:0

62e minuut.
Ławecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Semler de bal. Semler speelt de bal door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bachelet passt de bal met de wreef. Miquel rent richting de bal. Miquel passt de bal in één keer door. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. Domagalski bokst de bal weg.

68e minuut.
Ławecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Sepsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepsey geeft een lange en hoge pass. Dynak kopt de bal weg. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ławecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień geeft de bal voor. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 38%, Babice 62%.
Ciuliki Ngine Sopot - Babice 3:0