Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Black Swans
Wlasna Tactiek axello
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Asimidis kopt de bal weg. Daar is Cichacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Siwek onderschept slim de pass. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez passt de bal in één keer door. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Cameán kopt de bal weg. Asimidis probeert naar een medespeler te passen. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński geeft de bal voor. Aslanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Antúnez onderschept slim de pass. Asimidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antúnez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Abdul Hamid legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Black Swans 0:1

32e minuut.
Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński met een sublieme pass. Slory bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov onderschept slim de pass. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg.

34e minuut.
Ponting rent richting de bal. Asimidis rent richting de bal. Ponting rent richting de bal. Asimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimidis draait met de bal, schiet en ... Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Abaeto bokst de bal weg.

40e minuut.
Poloczek passt de bal zonder na te denken. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez met een sublieme pass. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Black Swans 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 58%, Black Swans 42%.
La Masia Poland - Black Swans 0:2

55e minuut.
Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay passt de bal in één keer door. Jahelka met een sublieme pass. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Slory passt de bal zonder na te denken. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić met een sublieme pass. Ponting rent richting de bal. Ponting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Black Swans 1:2

68e minuut.
Ankov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ankov probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid rent richting de bal. Asimidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abdul Hamid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pápay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cichacki geeft een hoge lob. Inworp. Jahelka met een snelle inworp. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 50%, Black Swans 50%.
La Masia Poland - Black Swans 1:2