Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz Annunaki Nibiru
Diament Atak RR Tactiek 123 Extra
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten outstanding
weak Passen very good
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti rent richting de bal. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Guidetti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuryło neemt de hoekschop. Stawicki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Paoletti passt de bal in één keer door. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal met de wreef. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Takáts passt de bal met de wreef. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti passt de bal met de wreef. Daar is Stawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Bergqvist is nu in balbezit. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:1

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cankurtaran niet meer kan verder spelen. Audytor komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Esser passt de bal met de wreef. Bergqvist is nu in balbezit. Bergqvist passt de bal zonder na te denken. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:2

24e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:3

26e minuut.
Esser speelt de bal door. Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal met de wreef. Paoletti rent richting de bal. Paoletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Skosogorienko heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki passt de bal zonder na te denken. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rasobov heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Kuryło passt de bal in één keer door. Stawicki is nu in balbezit. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paoletti rent richting de bal. Paoletti passt de bal in één keer door. Bergqvist met een sublieme pass. Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki speelt de bal door. Paoletti heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Guidetti geeft een hoge lob. Inworp. Kuryło met een snelle inworp. Esser geeft een lange en hoge pass. Paoletti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:4

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paoletti met een snelle inworp. Takáts verovert de bal door een tackle van achteren. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:5

42e minuut.
Chaniago passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bergqvist de bal onder controle te krijgen. Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:6

44e minuut.
Bergqvist passt de bal met de wreef. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło met een sublieme pass. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 76%, Annunaki Nibiru 24%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:6

48e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Kuryło geeft een hoge lob. Daar is Guidetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Stawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:7

52e minuut.
Kuryło passt de bal in één keer door. Paoletti is nu in balbezit. Stawicki is nu in balbezit. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki passt de bal in één keer door. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru geeft een hoge lob. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Audytor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti is nu in balbezit. Stawicki is nu in balbezit. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciobotaru kopt de bal weg. Kuryło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulpescu is nu in balbezit. Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru geeft een hoge lob. Audytor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paoletti rent richting de bal. Paoletti schiet op doel. Audytor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:8

71e minuut.
Kuryło geeft de bal voor. Guidetti heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti rent richting de bal. Paoletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:9

73e minuut.
Barkó geeft een hoge lob. Inworp. Kuryło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rasobov geeft een lange en hoge pass. Bergqvist kopt de bal weg. Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kuryło met een sublieme pass. Bergqvist rent richting de bal. Bergqvist geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stawicki de bal. Stawicki schiet op doel. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Guidetti de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuryło met een snelle inworp. Klungelig pakt Paoletti de bal. Paoletti passt de bal met de wreef. Bergqvist geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 75%, Annunaki Nibiru 25%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Annunaki Nibiru 0:9