Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Town AFC AC Sailfish Team
G-2-2-2 GT V1 Tactiek Ofensywnie
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Brugnoli speelt de bal door. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici passt de bal zonder na te denken. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Solomovici rent richting de bal. Solomovici passt de bal zonder na te denken. Chlastawa rent richting de bal. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 1:0

6e minuut.
Solomovici geeft de bal voor. Chlastawa rent richting de bal. Bats is nu in balbezit. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Herold speelt de bal door. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brugnoli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brugnoli met een sublieme pass. Loponen rent richting de bal. Iammarino verovert de bal door een tackle van achteren. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 2:0

19e minuut.
Herold controleert de bal met de borst. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Páger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Páger kan niet meer verder spelen. Pepper komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Solomovici de bal. Solomovici geeft een lange en hoge pass. Bats speelt de bal door. Iammarino heeft problemen om de bal te vangen. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hazmulka rent richting de bal. Añón onderschept slim de pass. Herold rent richting de bal. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Varul passt de bal met de wreef. Brugnoli met een sublieme pass. Solomovici speelt de bal door. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Guga komt het veld opgelopen. Varul met de inworp. Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Solomovici met een sublieme pass. Barila rent richting de bal. Barila passt de bal in één keer door. Chlastawa heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hazmulka onderschept slim de pass. Hazmulka geeft de bal voor. Klungelig pakt Loponen de bal. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buttigieg geeft een lange en hoge pass. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino met een sublieme pass. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila geeft de bal voor. Bucur kopt de bal weg. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 45%, AC Sailfish Team 55%.
Green Town AFC - AC Sailfish Team 2:0

46e minuut.
Boëtius komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dwulicy heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loponen. Chlastawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Solomovici komt bij de bal en schiet. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iammarino rent richting de bal. Iammarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 3:0

54e minuut.
Daar is Iammarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solomovici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dwulicy. Solomovici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brugnoli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Iammarino is nu in balbezit. Solomovici rent richting de bal. Solomovici passt de bal in één keer door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Acuña komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Añón controleert de bal met de borst. Bolla is nu in balbezit. Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold schiet op doel. Degang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 3:1

65e minuut.
Brugnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varul speelt de bal door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 4:1

74e minuut.
Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Solomovici rent richting de bal. Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fónagy komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bolla met een sublieme pass. Daar is Barila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barila passt de bal met de wreef. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Dwulicy geeft de bal voor. Solomovici geeft de bal voor. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino schiet op doel. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - AC Sailfish Team 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 36%, AC Sailfish Team 64%.
Green Town AFC - AC Sailfish Team 5:1