Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: TS Raba Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16217
TS Raba Alliance
352.N Tactiek sos
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Parushev verovert de bal door een tackle van achteren. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa geeft de bal voor. Eeken maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Alliance 0:1

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ropa zal de hoekschop nemen. Özkafa controleert de bal met de borst. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pazurek passt de bal zonder na te denken. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa onderschept slim de pass. Özkafa passt de bal zonder na te denken. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Scifo onderschept slim de pass. Nevejans is nu in balbezit. Nevejans passt de bal in één keer door. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Hambou met een snelle inworp. Nhật Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken onderschept slim de pass. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 51%, Alliance 49%.
TS Raba - Alliance 0:1

50e minuut.
Burchacki onderschept slim de pass. Burchacki geeft een lange en hoge pass. Firmino heeft problemen om de bal te vangen. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner schiet op doel. Szymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado geeft de bal voor. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ropa is nu in balbezit. Ropa geeft een hoge lob. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
MacHarold met een sublieme pass. Klungelig pakt Eeken de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap. MacHarold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Alliance 0:2

83e minuut.
Bocskay speelt de bal door. Parushev rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Klungelig pakt Prado de bal. Prado geeft een lange en hoge pass. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Hambou verovert de bal door een tackle van achteren. Hambou met een sublieme pass. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Alliance 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 52%, Alliance 48%.
TS Raba - Alliance 0:3