Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Tuborg Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13240
Tuborg Nie tym razem
3 Tactiek 532 E
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten formidable
good Passen very good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Nykiś geeft een hoge lob. Bartołowicz speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Scateni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kašný rent richting de bal. Kašný passt de bal zonder na te denken. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Denkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašný onderschept slim de pass. Denkiewicz geeft de bal voor. Rados rent richting de bal. Rados draait met de bal, schiet en ... Scateni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kašný verovert de bal door een tackle van achteren. Kašný probeert naar een medespeler te passen. Ignaczak speelt de bal door. Frągnowski kan de bal niet met de borst controleren. Frągnowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rados raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madruga komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Stella rent richting de bal. Dupin verovert de bal door een tackle van achteren. Dupin speelt de bal door. Nykiś rent richting de bal. Nykiś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Stadnik de bal onder controle te krijgen. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Banialis rent richting de bal. Banialis passt de bal zonder na te denken. Frągnowski met een sublieme pass. Madruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Madruga haalt uit met een fantastische trap. Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft een lange en hoge pass. Dupin kopt de bal weg. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Madruga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durleci. Madruga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frągnowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Madruga is nu in balbezit. Madruga probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - Nie tym razem 0:1

34e minuut.
Pană passt de bal met de wreef. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nykiś. Nykiś krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft de bal voor. Daar is Bartołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Scateni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuborg 78%, Nie tym razem 22%.
Tuborg - Nie tym razem 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trela komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dupin met een sublieme pass. Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Daar is Kašný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAllister rent richting de bal. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kašný onderschept slim de pass. Fyda onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sielicki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Pou de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nykiś neemt de hoekschop. Balaci springt en kopt de bal. Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - Nie tym razem 0:2

61e minuut.
Ignaczak probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski geeft een hoge lob. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Frągnowski kopt de bal weg. Madruga is nu in balbezit. Met opzet legt Bottin zijn tegenspeler op de grond. Bottin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Scateni speelt de bal door. Nykiś kopt de bal weg. Ignaczak geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Scateni bokst de bal weg.

70e minuut.
Ignaczak speelt de bal door. Nykiś rent richting de bal. Nykiś passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ignaczak probeert naar een medespeler te passen. Madruga rent richting de bal. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Madruga rent richting de bal. Madruga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ignaczak onderschept slim de pass. Trela onderschept slim de pass. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski draait met de bal, schiet en ... Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - Nie tym razem 0:3

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sielicki trapt de bal weg van het doel. Nykiś kopt de bal weg. Ignaczak geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Scateni bokst de bal weg.

81e minuut.
Scateni trapt de bal weg. Ignaczak kopt de bal weg. Nykiś met een sublieme pass. Madruga rent richting de bal. Madruga draait met de bal, schiet en ... Scateni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuborg 79%, Nie tym razem 21%.
Tuborg - Nie tym razem 0:3