Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25915
Wiejscy Kopacze Bosski Team - Reaktywacja
Buczo Tactiek def
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


15e minuut.
Lama speelt de bal door. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskulski. Jaskulski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tuấn Hải geeft de bal voor. Trąbaczewski kopt de bal weg. Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Carne onderschept slim de pass. Carne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

33e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama speelt de bal door. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải geeft een hoge lob. Matysik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carne kopt de bal weg. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trąbaczewski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 36%, Bosski Team - Reaktywacja 64%.
Wiejscy Kopacze - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

62e minuut.
Kaźmierkiewicz kopt de bal weg. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Lama probeert naar een medespeler te passen. Carne is nu in balbezit. Carne geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

67e minuut.
Bonilha kopt de bal weg. Bąbel rent richting de bal. Bąbel speelt de bal door. Klungelig pakt Matysik de bal. Matysik draait met de bal, schiet en ... Holz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holz met een sublieme pass. Lama kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carne de bal onder controle te krijgen. Carne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Biesicki rent richting de bal. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Yurdal rent richting de bal. Yurdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holz met een harde bal richting middenveld. Lama kopt de bal weg. Dan rent richting de bal. Dan passt de bal in één keer door. Holz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matysik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

78e minuut.
Bąbel speelt de bal door. Carne rent richting de bal. Carne passt de bal zonder na te denken. Matysik rent richting de bal. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Holz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 32%, Bosski Team - Reaktywacja 68%.
Wiejscy Kopacze - Bosski Team - Reaktywacja 3:0