Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: OUSHI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12037
OUSHI Bosski Team - Reaktywacja
D!DD Tactiek def
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha geeft de bal voor. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Boddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Bosski Team - Reaktywacja 0:1

6e minuut.
Vairelles is nu in balbezit. Vairelles probeert naar een medespeler te passen. Ciubotaru met een sublieme pass. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica schiet op doel. Holz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Barbarski kopt de bal weg. Daar is Jaskulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calafiore is nu in balbezit. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Górnikowski onderschept slim de pass. Górnikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Bosski Team - Reaktywacja 0:2

19e minuut.
Ciubotaru met de inworp. Báč rent richting de bal. Báč geeft de bal voor. Klungelig pakt Calafiore de bal. Calafiore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Barbarski kopt de bal weg. Daar is Chęcielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cila geeft de bal voor. Šekuljica springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Trąbaczewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bonilha is nu in balbezit. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur is nu in balbezit. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru speelt de bal door. Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica verovert de bal door een tackle van achteren. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bąbel geeft een lange en hoge pass. Cila kopt de bal weg. Skirło heeft problemen om de bal te vangen. Calafiore is nu in balbezit. Calafiore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 45%, Bosski Team - Reaktywacja 55%.
OUSHI - Bosski Team - Reaktywacja 0:2

46e minuut.
Minh Phương komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vairelles verovert de bal door een tackle van achteren. Vairelles passt de bal zonder na te denken. Cila rent richting de bal. Cila geeft een hoge lob. Šekuljica krijgt zijn hoofd ertegen. Holz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cila neemt de hoekschop. Šekuljica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barbarski kopt de bal weg. Báč bereikt de bal nog maar net als eerste. Báč passt de bal in één keer door. Daar is Minh Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Starek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jaskulski de bal onder controle te krijgen. Báč speelt de bal door. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cila passt de bal zonder na te denken. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Holz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Bosski Team - Reaktywacja 1:2

79e minuut.
Starek probeert de bal met de borst te controleren. Starek passt de bal in één keer door. Vairelles is nu in balbezit. Górnikowski onderschept slim de pass. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Boddin bokst de bal weg.

84e minuut.
Boddin trapt de bal weg van het doel. Báč kopt de bal weg. Cila heeft problemen om de bal te vangen. Cila geeft een lange en hoge pass. Šekuljica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 33%, Bosski Team - Reaktywacja 67%.
OUSHI - Bosski Team - Reaktywacja 1:2