Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zagłębie Sosnowiec FC Niebiescy77
352 Tactiek 7
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Čmeral kopt de bal weg. Santakallio met een sublieme pass. Dolenský speelt de bal door. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt draait met de bal, schiet en ... Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 1:0

7e minuut.
Daar is Dolenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský is nu in balbezit. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte draait met de bal, schiet en ... Santa bokst de bal weg. Daar is Paspatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Serwotka probeert naar een medespeler te passen. Klatt heeft problemen om de bal te vangen. Klatt passt de bal in één keer door. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 2:0

21e minuut.
Šimánek verovert de bal door een tackle van achteren. Šimánek geeft een lange en hoge pass. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Kulička springt en kopt de bal. Santa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 2:1

22e minuut.
Tischler geeft een lange en hoge pass. Serwotka kopt de bal weg. Grudziński heeft problemen om de bal te vangen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hauck kopt de bal weg. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička passt de bal in één keer door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tischler passt de bal in één keer door. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński speelt de bal door. Dolenský heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský geeft een hoge lob. Orozco bokst de bal weg. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Grudziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aponte de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... Santa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Grudziński geeft een lange en hoge pass. Čmeral rent richting de bal. Tischler maakt een afschuwelijke overtreding. Tischler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 55%, FC Niebiescy77 45%.
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 2:1

51e minuut.
Doeltrap. Santa trapt de bal weg. Kapturek met een sublieme pass. Klatt rent richting de bal. Klatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Casertani komt het veld opgelopen. Sądkiewicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tischler kopt de bal weg. Mjøs heeft problemen om de bal te vangen. Mjøs passt de bal zonder na te denken. Kulička is nu in balbezit. Kulička passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Marsman verovert de bal door een tackle van achteren. Marsman geeft een hoge lob. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár onderschept slim de pass. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iuresean komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička passt de bal in één keer door. Hauck probeert naar een medespeler te passen. Kaplár rent richting de bal. Kaplár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sądkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iuresean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuresean passt de bal in één keer door. Klatt rent richting de bal. Klatt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Cường de bal. Sądkiewicz rent richting de bal. Mjøs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sądkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grudziński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 50%, FC Niebiescy77 50%.
FC Zagłębie Sosnowiec - FC Niebiescy77 3:1