Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} F.C. Algarve
wol11 Tactiek NMAP
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 48.4
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Panico probeert naar een medespeler te passen. Rychtařík speelt de bal door. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 1:0

12e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Yakışmaz geeft de bal voor. Rychtařík kopt de bal weg. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panico verovert de bal door een tackle van achteren. Panico geeft een lange en hoge pass. Stroe is nu in balbezit. Stroe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 2:0

17e minuut.
Robbia passt de bal met de wreef. Bogado is nu in balbezit. Apostu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostu krijgt een gele kaart. Bogado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Park-Hyuon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean met een sublieme pass. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 3:0

43e minuut.
Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Cofała is nu in balbezit. Cofała draait met de bal, schiet en ... Yakışmaz probeert de bal aan de voet te houden. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cofała rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 60%, F.C. Algarve 40%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 3:1

46e minuut.
Kolde komt het veld opgelopen. Daniel komt het veld opgelopen. Šinor komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Šinor geeft de bal voor. Klungelig pakt Gordo de bal. Gordo geeft een lange en hoge pass. Stroe probeert de bal met de borst te controleren. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Rzayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bogado passt de bal met de wreef. Robbia rent richting de bal. Folchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Folchi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Robbia is nu in balbezit. Robbia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 3:2

82e minuut.
Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík passt de bal met de wreef. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Rzayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 45%, F.C. Algarve 55%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - F.C. Algarve 4:2