Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów KSG1985
zorza Tactiek moja
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Iturralde González kopt de bal weg. Bobadilla is nu in balbezit. Raat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raat krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Englund met een snelle inworp. Tuấn Linh geeft een hoge lob. Główka krijgt zijn hoofd ertegen. Miszkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Główka de bal. Iturralde González verovert de bal door een tackle van achteren. Szłapka probeert naar een medespeler te passen. Taipale geeft de bal voor. Tuấn Linh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh passt de bal in één keer door. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal met de wreef. Murillo speelt de bal door. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lagos geeft de bal voor. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een hoge lob. Čmuchálek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Taipale probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla kan de bal niet met de borst controleren. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel bokst de bal weg.

33e minuut.
Lederbauer is nu in balbezit. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szłapka is nu in balbezit. Szłapka passt de bal in één keer door. Bobadilla geeft de bal voor. Tuấn Linh maakt een snoekduik en kopt de bal. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Legue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Legue krijgt een gele kaart. Tuấn Linh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Główka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 76%, KSG1985 24%.
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:2

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Szłapka rent richting de bal. Szłapka speelt de bal door. Englund is nu in balbezit. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Murillo rent richting de bal. Murillo met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Szłapka met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szłapka speelt de bal door. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Legue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold geeft de bal voor. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... Miszkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lederbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lagos kan niet meer verder spelen. Kreek komt het veld opgelopen. Kreek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Murillo de bal. Murillo kopt de bal weg. Čmuchálek heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gogoasă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla speelt de bal door. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... Miszkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:3

84e minuut.
Kreek speelt de bal door. Murillo rent richting de bal. Murillo geeft een hoge lob. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Kreek de bal. Tomka rent richting de bal. Szłapka verovert de bal door een tackle van achteren. Szłapka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:4

89e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 58%, KSG1985 42%.
ZORZA Krzeszów - KSG1985 0:4