Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarski Joker NihillistTeam
Tom1 Tactiek John 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Belen kopt de bal weg. Albu rent richting de bal. Albu probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu passt de bal met de wreef. Karam rent richting de bal. Badaczewski onderschept slim de pass. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daar is Zbrzeźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbrzeźniak passt de bal zonder na te denken. Dujić heeft problemen om de bal te vangen. Dujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski Joker - NihillistTeam 1:0

27e minuut.
Badaczewski met een sublieme pass. Albu rent richting de bal. Oprean begaat een overtreding. Oprean krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Albu is nu in balbezit. Badaczewski rent richting de bal. Eleutério rent richting de bal. Badaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Esawaran geeft een hoge lob. Dovžinskis heeft problemen om de bal te vangen. Albu rent richting de bal. Albu haalt uit met een fantastische trap. Frate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piłkarski Joker - NihillistTeam 1:1

36e minuut.
Bögli rent richting de bal. Dönmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezer geeft de bal voor. Badaczewski rent richting de bal. Albu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski Joker - NihillistTeam 1:2

37e minuut.
Bögli met een sublieme pass. Dujić rent richting de bal. Zbrzeźniak is nu in balbezit. Dujić is nu in balbezit. Dujić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Zbrzeźniak rent richting de bal. Zbrzeźniak passt de bal zonder na te denken. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić draait met de bal, schiet en ... Głusejdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Belen speelt de bal door. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik passt de bal met de wreef. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu draait met de bal, schiet en ... Frate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wierzbicki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jędrusik neemt de hoekschop. Albu krijgt zijn hoofd ertegen. Frate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarski Joker 55%, NihillistTeam 45%.
Piłkarski Joker - NihillistTeam 1:2

54e minuut.
Esawaran passt de bal met de wreef. Badaczewski is nu in balbezit. Albu rent richting de bal. Albu haalt uit met een fantastische trap. Dovžinskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vurduk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Abbas met een sublieme pass. Dujić is nu in balbezit. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbrzeźniak schiet op doel. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piłkarski Joker - NihillistTeam 2:2

68e minuut.
Dovžinskis geeft een hoge lob. Inworp. Esawaran met een snelle inworp. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Noa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dönmezer de bal. Dönmezer passt de bal in één keer door. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Albu draait met de bal, schiet en ... Eleutério probeert de bal aan de voet te houden. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu onderschept slim de pass. Albu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Belen geeft een lange en hoge pass. Dovžinskis heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski onderschept slim de pass. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap. Frate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski Joker - NihillistTeam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarski Joker 55%, NihillistTeam 45%.
Piłkarski Joker - NihillistTeam 2:3