Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
czarno złoci chlopki roztropki
damian1 Tactiek good
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
51.9 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen good


11e minuut.
De Wulf passt de bal zonder na te denken. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto onderschept slim de pass. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Kawulok bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Dub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường passt de bal met de wreef. Tasto rent richting de bal. Tasto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Nicodemo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño Iragorry rent richting de bal. Obreja onderschept slim de pass. Obreja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - chlopki roztropki 0:1

17e minuut.
Grazia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano is nu in balbezit. Phúc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Cường geeft de bal voor. Curuś probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
czarno złoci - chlopki roztropki 1:1

20e minuut.
Carballo probeert naar een medespeler te passen. Phúc Cường is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Tasto verovert de bal door een tackle van achteren. Tasto draait met de bal, schiet en ... Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Briceño Iragorry geeft de bal voor. Inworp. Elkhalfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Repeła geeft een lange en hoge pass. Obreja krijgt zijn hoofd ertegen. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño Iragorry is nu in balbezit. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal! Patiris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - chlopki roztropki 1:2

41e minuut.
Grazia rent richting de bal. Dub verovert de bal door een tackle van achteren. Dub geeft een hoge lob. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 40%, chlopki roztropki 60%.
czarno złoci - chlopki roztropki 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baiamonti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường geeft een lange en hoge pass. Tasto springt en kopt de bal. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Subekti is nu in balbezit. Petelinek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petelinek krijgt een gele kaart. Subekti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dub zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nicodemo de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Patiris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Petelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lozano rent richting de bal. Kasu speelt de bal door. Tasto rent richting de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
czarno złoci - chlopki roztropki 2:2

61e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro met een sublieme pass. Obreja rent richting de bal. Obreja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Subekti de bal. Subekti met een sublieme pass. Obreja rent richting de bal. Obreja draait met de bal, schiet en ... Patiris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - chlopki roztropki 2:3

68e minuut.
Zumas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subekti is nu in balbezit. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - chlopki roztropki 2:4

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Grazia de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obreja met een snelle inworp. Subekti geeft de bal voor. Montenegro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Petelinek is nu in balbezit. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti speelt de bal door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Patiris bokst de bal weg.

75e minuut.
Subekti geeft de bal voor. Patiris speelt de bal door. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dub onderschept slim de pass. Dub geeft een lange en hoge pass. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De Wulf geeft de bal voor. Petelinek kopt de bal weg. Phúc Cường rent richting de bal. Tasto is nu in balbezit. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarkowski met een snelle inworp. Phúc Cường geeft de bal voor. Tasto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - chlopki roztropki 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 45%, chlopki roztropki 55%.
czarno złoci - chlopki roztropki 3:4