Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KROLEWSCY C.F RokitaKSG
over the top_4 Tactiek ksg
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Figliuolo kopt de bal weg. Vilarrasa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Peters de bal onder controle te krijgen. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco draait met de bal, schiet en ... Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano onderschept slim de pass. Patano passt de bal in één keer door. Daar is Farvacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farvacques draait met de bal, schiet en ... Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Moravčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Figliuolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moravčević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lundberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Farvacques springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bottinelli probeert naar een medespeler te passen. Moravčević is nu in balbezit. Caporaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caporaloni krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lundberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Farvacques de bal. İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques onderschept slim de pass. Farvacques schiet op doel. Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 1:0

17e minuut.
Caporaloni passt de bal zonder na te denken. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters begaat een overtreding. Peters krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lundberg kopt de bal weg. Daar is Ingemarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 2:0

22e minuut.
Figliuolo onderschept slim de pass. Figliuolo met een sublieme pass. Caporaloni is nu in balbezit. Caporaloni geeft een lange en hoge pass. Dłużewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Włodarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarczyk geeft de bal voor. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 3:0

30e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters passt de bal met de wreef. Niemancewicz met een sublieme pass. Rio Branco is nu in balbezit. Rio Branco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Patano onderschept slim de pass. Patano passt de bal zonder na te denken. Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk draait met de bal, schiet en ... Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 4:0

36e minuut.
Serangeli geeft de bal voor. Bottinelli kopt de bal weg. Lundberg speelt de bal door. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Patano met een sublieme pass. İlhan is nu in balbezit. Farvacques onderschept slim de pass. Farvacques schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 46%, RokitaKSG 54%.
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 5:0

54e minuut.
Dłużewski rent richting de bal. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een hoge lob. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Świętek trapt de bal weg van het doel. Vilarrasa kopt de bal weg. Bottinelli met een sublieme pass. Lundberg rent richting de bal. Lundberg geeft een hoge lob. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kula met een sublieme pass. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni speelt de bal door. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantelić trapt de bal weg van het doel. Patano kopt de bal weg. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moravčević is nu in balbezit. Lundberg speelt de bal door. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 6:0

78e minuut.
Inworp. Patano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodarczyk geeft de bal voor. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques schiet op doel. Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Niemancewicz geeft de bal voor. Dłużewski rent richting de bal. Bottinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bottinelli geeft een lange en hoge pass. Farvacques krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Patano is nu in balbezit. Patano speelt de bal door. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 39%, RokitaKSG 61%.
KROLEWSCY C.F - RokitaKSG 7:0