Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa CHAMPION TEAM
Toudi Tactiek at
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Sieradzki met een sublieme pass. Množinović is nu in balbezit. Množinović passt de bal in één keer door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Množinović kopt de bal weg. Klungelig pakt Juventino de bal. Czysty is nu in balbezit. Juventino onderschept slim de pass. Juventino draait met de bal, schiet en ... Ferré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drejan krijgt zijn hoofd ertegen. Ferré bokst de bal weg. Drejan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - CHAMPION TEAM 0:1

25e minuut.
Zherzh kopt de bal weg. Klungelig pakt Pajka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemnaru. Lemnaru krijgt een gele kaart.

43e minuut.
de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Inworp. Brocador met een snelle inworp. Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 40%, CHAMPION TEAM 60%.
Duma Wróblewa - CHAMPION TEAM 0:1

47e minuut.
de Theux de Meylandt neemt vlug de vrije trap. Dobrea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Czysty de bal onder controle te krijgen. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan met een sublieme pass. Lemnaru is nu in balbezit. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zherzh rent richting de bal. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pajka rent richting de bal. Pajka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pajka passt de bal zonder na te denken. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt rent richting de bal. Banaszewski onderschept slim de pass. Banaszewski schiet op doel. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimes komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek rent richting de bal. Kłusek geeft de bal voor. Dobrea controleert de bal met de borst. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 57%, CHAMPION TEAM 43%.
Duma Wróblewa - CHAMPION TEAM 0:1