Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: RokitaKSG Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7984
RokitaKSG KSG1985
ksg Tactiek moja
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Packbier probeert naar een medespeler te passen. Taipale rent richting de bal. Taipale geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Dłużewski rent richting de bal. Met opzet legt Wadoń zijn tegenspeler op de grond. Dłużewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Serangeli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rio Branco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka passt de bal in één keer door. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:1

9e minuut.
Englund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szłapka is nu in balbezit. Szłapka passt de bal in één keer door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:2

11e minuut.
George rent richting de bal. Englund verovert de bal door een tackle van achteren. Englund geeft de bal voor. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:3

21e minuut.
Wadoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wadoń speelt de bal door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh geeft een hoge lob. Główka maakt een snoekduik en kopt de bal. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Tuấn Linh is nu in balbezit. Szłapka speelt de bal door. Główka rent richting de bal. Główka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh geeft een hoge lob. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Florian geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund geeft een hoge lob. Główka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:4

33e minuut.
Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian geeft een hoge lob. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:5

37e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla speelt de bal door. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... Ingemarsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:6

38e minuut.
Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka onderschept slim de pass. Główka passt de bal in één keer door. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kula passt de bal met de wreef. Daar is Dłużewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 69%, KSG1985 31%.
RokitaKSG - KSG1985 0:6

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen. İlhan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szłapka passt de bal zonder na te denken. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ... Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Englund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh geeft een hoge lob. Główka maakt een snoekduik en kopt de bal. Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:7

50e minuut.
Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinos rent richting de bal. Szłapka verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Glinos is nu in balbezit. Glinos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Englund met de inworp. Szłapka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Szłapka speelt de bal door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap. Morán bokst de bal weg.

55e minuut.
Dłużewski kopt de bal weg. Taipale bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vilarrasa onderschept slim de pass. Vilarrasa probeert naar een medespeler te passen. Rio Branco is nu in balbezit. Maciaszczyk geeft een lange en hoge pass. Główka krijgt zijn hoofd ertegen. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Florian passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rio Branco de bal onder controle te krijgen. Szłapka probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Taipale passt de bal in één keer door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan begaat een overtreding. İlhan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:8

83e minuut.
Kula rent richting de bal. Inworp. Englund met een snelle inworp. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dłużewski is nu in balbezit. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold passt de bal in één keer door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - KSG1985 0:9

88e minuut.
Rio Branco rent richting de bal. Taipale onderschept slim de pass. Taipale probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Englund speelt de bal door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla speelt de bal door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel. Morán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 73%, KSG1985 27%.
RokitaKSG - KSG1985 0:9