Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRÓL POWRACA Wisla Sandomierz II
torpeda Tactiek proba 1
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Linoxylakis rent richting de bal. Linoxylakis passt de bal zonder na te denken. Baldero is nu in balbezit. Baldero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Wisla Sandomierz II 1:0

8e minuut.
Linoxylakis onderschept slim de pass. Linoxylakis geeft een lange en hoge pass. Madroño is nu in balbezit. Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tosiński draait met de bal, schiet en ... Gieremek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bastl probeert naar een medespeler te passen. Ćirjanić rent richting de bal. Kędzior begaat een overtreding. Kędzior krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gauteroux speelt de bal door. Madroño speelt de bal door. Trzopek is nu in balbezit. Baldero onderschept slim de pass. Baldero draait met de bal, schiet en ... Gieremek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Linoxylakis probeert naar een medespeler te passen. Comănescu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Collins zijn tegenspeler op de grond. Comănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Linoxylakis geeft de bal voor. Chigaian kopt de bal weg. Mavrocordat geeft een hoge lob. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński draait met de bal, schiet en ... Gieremek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 35%, Wisla Sandomierz II 65%.
KRÓL POWRACA - Wisla Sandomierz II 1:0

59e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Kátay rent richting de bal. Kátay geeft een lange en hoge pass. Baldero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bastl passt de bal in één keer door. Linoxylakis heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ćirjanić zijn tegenspeler op de grond. Ćirjanić krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bastl verovert de bal door een tackle van achteren. Bastl geeft een hoge lob. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Gieremek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Wisla Sandomierz II 2:0

68e minuut.
Klungelig pakt Trzopek de bal. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft de bal voor. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis probeert naar een medespeler te passen. Baldero rent richting de bal. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński draait met de bal, schiet en ... Gieremek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastl verovert de bal door een tackle van achteren. Bastl geeft een lange en hoge pass. Baldero maakt een snoekduik en kopt de bal. Gieremek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bastl is nu in balbezit. Bastl speelt de bal door. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Gieremek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Wisla Sandomierz II 3:0

85e minuut.
Sosnowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Chigaian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrocordat speelt de bal door. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 34%, Wisla Sandomierz II 66%.
KRÓL POWRACA - Wisla Sandomierz II 3:0