Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.071
  • Stadion: Lwy Ząbki Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12007
Lwy Ząbki Bydlaki SCe
na A klasowców Tactiek ZADYMKA
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Paiva met een sublieme pass. Figueredo rent richting de bal. Figueredo passt de bal met de wreef. Jelonek rent richting de bal. Jelonek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Moraru de bal. Pasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios passt de bal zonder na te denken. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Dodds bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Areco rent richting de bal. Baxşıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Šimsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimsa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nəzirov met een harde bal richting middenveld. Moraru kopt de bal weg. Baxşıyev is nu in balbezit. Baxşıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 1:0

38e minuut.
Pasios is nu in balbezit. Pasios passt de bal in één keer door. Savaresse onderschept slim de pass. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 1:1

40e minuut.
Arues is nu in balbezit. Polovanec onderschept slim de pass. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 2:1

44e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Figueredo rent richting de bal. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 55%, Bydlaki SCe 45%.
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 2:1

46e minuut.
Jelonek is nu in balbezit. Baxşıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev passt de bal met de wreef. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Paiva met een sublieme pass. Pasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios passt de bal in één keer door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Dodds bokst de bal weg. Trivunović geeft de bal voor. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pielorz. Öncel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Öncel kan niet meer verder spelen. De Ketelaere komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Areco probeert naar een medespeler te passen. Paiva rent richting de bal. Paiva geeft de bal voor. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pozuelo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pielorz met de inworp. Figueredo geeft de bal voor. Jelonek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Poljaković geeft een hoge lob. Figueredo kopt de bal weg. Arues bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev onderschept slim de pass. Baxşıyev schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pielorz rent richting de bal. De Ketelaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Ketelaere krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pielorz geeft een hoge lob. Bârlea rent richting de bal. Stamatović begaat een overtreding. Bârlea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bârlea kan niet meer verder spelen. Pustelnik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kuśmienny verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmienny passt de bal met de wreef. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 3:1

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Figueredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savaresse kopt de bal weg. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Savaresse is nu in balbezit. Paiva begaat een overtreding. Savaresse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savaresse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Ketelaere is nu in balbezit. De Ketelaere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Figueredo rent richting de bal. Figueredo probeert naar een medespeler te passen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Dodds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 3:2

75e minuut.
Polovanec rent richting de bal. Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Areco speelt de bal door. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Ketelaere rent richting de bal. De Ketelaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 4:2

85e minuut.
Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić geeft een lange en hoge pass. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 4:3

88e minuut.
Pasios met een sublieme pass. Figueredo rent richting de bal. Figueredo geeft een hoge lob. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 45%, Bydlaki SCe 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lwy Ząbki - Bydlaki SCe 4:4