Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Zabrze Mikulczyce KP Bydgoszcz
ESPAI Tactiek moja2
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Draba met een sublieme pass. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak rent richting de bal. Remień rent richting de bal. Remień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gaúcho geeft de bal voor. Remień kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrysiak de bal. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Saršon passt de bal in één keer door. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho passt de bal in één keer door. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tiscareño rent richting de bal. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba passt de bal zonder na te denken. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho passt de bal met de wreef. Sierka rent richting de bal. Sierka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cossacow verovert de bal door een tackle van achteren. Cossacow geeft een lange en hoge pass. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 1:0

21e minuut.
Gaúcho met een sublieme pass. Saršon is nu in balbezit. Saršon passt de bal met de wreef. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 1:1

23e minuut.
Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba speelt de bal door. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap. Usar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 1:2

26e minuut.
Cossacow onderschept slim de pass. Cossacow passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saršon de bal. Saršon geeft een hoge lob. Remień krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Wojtkowiak kan de bal niet met de borst controleren. Andrysiak begaat een overtreding. Wojtkowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wojtkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 61%, KP Bydgoszcz 39%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 1:2

57e minuut.
Gaúcho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mierzwiński komt het veld opgelopen. Saršon met een snelle inworp. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka speelt de bal door. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Gyánó komt het veld opgelopen. Papendick komt het veld opgelopen. Cebolinha komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wojtkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Sierka is nu in balbezit. Sierka passt de bal in één keer door. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 60%, KP Bydgoszcz 40%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 1:2