Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Zabrze Mikulczyce Kulczyk BKS Modlin
ESPAI Tactiek Sekcja 88
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Andrássy speelt de bal door. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda passt de bal zonder na te denken. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Cossacow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossacow passt de bal zonder na te denken. Llanos is nu in balbezit. Rauch is nu in balbezit. Rauch schiet op doel. Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kalasidirov kan de bal niet met de borst controleren. Kalasidirov met een sublieme pass. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel. Meloyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 1:0

20e minuut.
Strazzolini rent richting de bal. Andrysiak is nu in balbezit. Strazzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Strazzolini schiet op doel. Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 1:1

23e minuut.
Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Rauch rent richting de bal. Mały legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rauch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rauch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk draait met de bal, schiet en ... Meloyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 1:2

26e minuut.
Andrássy passt de bal met de wreef. Sterescu met een sublieme pass. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 1:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paparamborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Andrysiak probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

38e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal met de wreef. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Hlivár maakt een snoekduik en kopt de bal. Usar bokst de bal weg.

41e minuut.
Paparamborda geeft een hoge lob. Strazzolini kopt de bal weg. Łodyga geeft een lange en hoge pass. Hlivár krijgt zijn hoofd ertegen. Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 46%, Kulczyk BKS Modlin 54%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 1:3

51e minuut.
Grabiec onderschept slim de pass. Kalasidirov geeft de bal voor. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ... Meloyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 2:3

56e minuut.
Cossacow met een sublieme pass. Pisarczyk rent richting de bal. Kontogoulidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontogoulidis krijgt een gele kaart. Pisarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalasidirov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Meloyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga geeft de bal voor. Hlivár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 2:4

59e minuut.
Pisarczyk passt de bal zonder na te denken. Rauch is nu in balbezit. Hlivár begaat een overtreding. Hlivár krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kalasidirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasidirov passt de bal in één keer door. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel. Meloyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 3:4

64e minuut.
Klungelig pakt Andrássy de bal. Kalasidirov rent richting de bal. Kalasidirov passt de bal zonder na te denken. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk draait met de bal, schiet en ... Meloyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Riška met een sublieme pass. Cossacow bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossacow passt de bal in één keer door. Rauch is nu in balbezit. Rauch schiet op doel. Meloyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 4:4

70e minuut.
Papendick komt het veld opgelopen. Gyánó komt het veld opgelopen. Cebolinha komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Andrysiak kopt de bal weg. Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy onderschept slim de pass. Andrássy geeft een lange en hoge pass. Strazzolini springt en kopt de bal. Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft een lange en hoge pass. Llanos kopt de bal weg. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sterescu met de inworp. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga geeft een lange en hoge pass. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 4:5

89e minuut.
Andrysiak geeft een hoge lob. Inworp. Paparamborda met de inworp. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 49%, Kulczyk BKS Modlin 51%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - Kulczyk BKS Modlin 4:5