Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia_Warszawa Ezit
Obrona Tactiek Zofia
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
De Vinici is nu in balbezit. De Vinici passt de bal zonder na te denken. Papaggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis geeft een lange en hoge pass. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dalmasio met een sublieme pass. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft een hoge lob. Napieralski springt en kopt de bal. Kitowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Ezit 0:1

26e minuut.
Wawrzkowicz kopt de bal weg. De Vinici rent richting de bal. De Vinici met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilchowski de bal. Wilchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso speelt de bal door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Pytlasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Steiger kopt de bal weg. Alemşah geeft een hoge lob. Mogyoródi kopt de bal weg. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wawrzkowicz kopt de bal weg. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Pytlasiński bokst de bal weg. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 45%, Ezit 55%.
Legia_Warszawa - Ezit 0:1

48e minuut.
Fontela met de inworp. Dalmasio geeft een lange en hoge pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Wilchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Ezit 0:2

50e minuut.
Sereďa speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Altunapa komt het veld opgelopen. Borowy komt het veld opgelopen. Miś komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Papaggelis passt de bal met de wreef. Alemşah is nu in balbezit. Altunapa onderschept slim de pass. Altunapa schiet op doel. Pytlasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Fontela rent richting de bal. Fontela met een sublieme pass. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski schiet op doel. Kitowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Olarán de bal onder controle te krijgen. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 51%, Ezit 49%.
Legia_Warszawa - Ezit 0:2