Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: FC RUTKI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
CF SzaX fc zarzew 78
442 Tactiek 6b
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 53.1
poor Schieten outstanding
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Darda rent richting de bal. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:1

3e minuut.
Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Letsas de bal. Letsas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:2

7e minuut.
Szolomayer passt de bal zonder na te denken. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk geeft de bal voor. Daar is Letsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:3

8e minuut.
Daar is Pop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darda is nu in balbezit. Boldurescu onderschept slim de pass. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Letsas speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:4

14e minuut.
Letsas speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos geeft een hoge lob. Letsas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:5

19e minuut.
Magdziej onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piotrkowczyk zal de hoekschop nemen. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:6

21e minuut.
Kos rent richting de bal. Kos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piotrkowczyk de bal. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Letsas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Külyutmaz met een sublieme pass. Letsas met een sublieme pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:7

25e minuut.
Gümüşçü met een sublieme pass. Piotrkowczyk rent richting de bal. Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buzescu speelt de bal door. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Külyutmaz met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Popielarz kan de bal niet met de borst controleren. Kos is nu in balbezit. Kos passt de bal met de wreef. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:8

32e minuut.
Żołopa geeft een hoge lob. Piotrkowczyk geeft de bal voor. Letsas kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piotrkowczyk neemt de hoekschop. Letsas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej rent richting de bal. Letsas onderschept slim de pass. Letsas draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:9

33e minuut.
Klungelig pakt Nowrotek de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas passt de bal met de wreef. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Magdziej rent richting de bal. Magdziej geeft een hoge lob. Boldurescu kopt de bal weg. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gümüşçü speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer passt de bal in één keer door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 80%, fc zarzew 78 20%.
CF SzaX - fc zarzew 78 0:9

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gümüşçü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:10

51e minuut.
Boldurescu speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:11

53e minuut.
Kos rent richting de bal. Kos speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:12

55e minuut.
Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Darda probeert de bal aan de voet te houden. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:13

57e minuut.
Kos geeft een hoge lob. Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Kos kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:14

59e minuut.
Szolomayer controleert de bal met de borst. Szolomayer passt de bal met de wreef. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Darda de bal. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Letsas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:15

69e minuut.
Korczyk kopt de bal weg. Külyutmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowrotek. Nowrotek krijgt een gele kaart. Külyutmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Külyutmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Darda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kos geeft een hoge lob. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:16

71e minuut.
Korczyk rent richting de bal. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu passt de bal met de wreef. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Degregori verovert de bal door een tackle van achteren. Degregori probeert naar een medespeler te passen. Kos probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:17

76e minuut.
Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrkowczyk passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Kos is nu in balbezit. Kos passt de bal in één keer door. Pop rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:18

80e minuut.
Kos geeft de bal voor. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:19

83e minuut.
Piotrkowczyk kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer passt de bal in één keer door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk passt de bal met de wreef. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer geeft een hoge lob. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:20

88e minuut.
Letsas passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer passt de bal in één keer door. Kos is nu in balbezit. Kos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - fc zarzew 78 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 78%, fc zarzew 78 22%.
CF SzaX - fc zarzew 78 0:21