Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Opoczno F. C. Stary Obóz
Opoczno Tactiek Thorus
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 32.1
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Ljubibratić is nu in balbezit. Querenghi rent richting de bal. Ljubibratić onderschept slim de pass. Ljubibratić draait met de bal, schiet en ... Szczygło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić passt de bal zonder na te denken. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świercz met een snelle inworp. Cruzmaltino geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczygło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Domingos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 1:0

12e minuut.
Panaite passt de bal met de wreef. Cruzmaltino rent richting de bal. Cruzmaltino geeft de bal voor. Ljubibratić heeft problemen om de bal te vangen. Ljubibratić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 2:0

16e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft de bal voor. Domingos kopt de bal weg. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Panaite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świercz rent richting de bal. Świercz passt de bal zonder na te denken. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Świercz probeert naar een medespeler te passen. Querenghi heeft problemen om de bal te vangen. Querenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Panaite probeert naar een medespeler te passen. Domingos kan de bal niet met de borst controleren. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos draait met de bal, schiet en ... Szczygło bokst de bal weg. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 3:0

34e minuut.
Isaac met een sublieme pass. Ljubibratić is nu in balbezit. Ljubibratić speelt de bal door. Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ... Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cruzmaltino rent richting de bal. Cruzmaltino passt de bal zonder na te denken. Salcido is nu in balbezit. Salcido geeft de bal voor. Ljubibratić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft een hoge lob. Ljubibratić kopt de bal weg. Domingos is nu in balbezit. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 27%, F. C. Stary Obóz 73%.
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 3:0

47e minuut.
McManus probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salcido met een snelle inworp. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Domingos passt de bal zonder na te denken. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft een lange en hoge pass. Ljubibratić maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczygło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 4:0

55e minuut.
Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski passt de bal zonder na te denken. Panaite speelt de bal door. Świercz is nu in balbezit. Świercz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Świercz met een sublieme pass. Salcido is nu in balbezit. Salcido passt de bal met de wreef. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos schiet op doel. Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Herczog geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vaahtola de bal. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... Vaahtola probeert de bal aan de voet te houden. Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Świercz geeft een lange en hoge pass. Szczygło probeert naar een medespeler te passen. Panaite kopt de bal weg. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ... Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ljubibratić heeft problemen om de bal te vangen. Ljubibratić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 5:0

68e minuut.
Sorba rent richting de bal. Sorba geeft een lange en hoge pass. Chojanecki kopt de bal weg. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vaahtola geeft een hoge lob. Herczog kopt de bal weg. Riemel kan de bal niet met de borst controleren. Domingos is nu in balbezit. Domingos schiet op doel. Szczygło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domingos rent richting de bal. Domingos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 6:0

72e minuut.
Panaite passt de bal met de wreef. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcido geeft de bal voor. Ljubibratić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Panaite speelt de bal door. Salcido is nu in balbezit. Salcido passt de bal met de wreef. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ljubibratić probeert de bal met de borst te controleren. Querenghi rent richting de bal. Ljubibratić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubibratić geeft een lange en hoge pass. Domingos springt en kopt de bal. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Świercz passt de bal met de wreef. Ljubibratić is nu in balbezit. Ljubibratić passt de bal zonder na te denken. Domingos is nu in balbezit. Domingos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel geeft een hoge lob. Panaite kopt de bal weg. Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite geeft een lange en hoge pass. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ... Szczygło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 7:0

90e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Świercz geeft een hoge lob. Domingos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 19%, F. C. Stary Obóz 81%.
TKKF Opoczno - F. C. Stary Obóz 7:0