Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO ŁKS Łomża
343 Tactiek 111111
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kapera onderschept slim de pass. Kapera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rajčevski de bal onder controle te krijgen. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nicolai geeft een hoge lob. Gabrian is nu in balbezit. Krzanowski onderschept slim de pass. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:1

11e minuut.
Rajčevski kopt de bal weg. Mara heeft problemen om de bal te vangen. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kędzierski heeft problemen om de bal te vangen. Kędzierski passt de bal in één keer door. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra passt de bal met de wreef. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Nicolai passt de bal in één keer door. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:3

23e minuut.
Rajčevski geeft een hoge lob. Rochowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabrian de bal. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Ocaso probeert de bal aan de voet te houden. Kędzierski geeft een hoge lob. Vilk probeert de bal aan de voet te houden. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bedra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:4

28e minuut.
Hapka rent richting de bal. Hapka geeft een hoge lob. Krzanowski kopt de bal weg. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Picazo speelt de bal door. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning probeert naar een medespeler te passen. Picazo is nu in balbezit. Picazo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kubiak trapt de bal weg. Gabilondo met een sublieme pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:5

37e minuut.
Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal zonder na te denken. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:6

43e minuut.
Forycki passt de bal in één keer door. Kapera speelt de bal door. Bedra met een sublieme pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ocaso rent richting de bal. Ocaso passt de bal in één keer door. Daar is Krzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzanowski schiet op doel. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 70%, ŁKS Łomża 30%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:6

53e minuut.
Kapera met een sublieme pass. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski schiet op doel. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal met de wreef. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 0:7

58e minuut.
Việt Trung geeft een hoge lob. Bedra rent richting de bal. Bedra met een sublieme pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Picazo passt de bal in één keer door. Dilillo is nu in balbezit. Klungelig pakt Dilillo de bal. Dilillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Doeltrap. Bagowski komt het veld opgelopen. Kitelman komt het veld opgelopen. Lenoir komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Bedra rent richting de bal. Bedra passt de bal met de wreef. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kitelman verovert de bal door een tackle van achteren. Kapera met een sublieme pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Fanning probeert naar een medespeler te passen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba geeft een lange en hoge pass. Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 1:7

73e minuut.
Ocaso geeft de bal voor. Bedra speelt de bal door. Kitelman heeft problemen om de bal te vangen. Kitelman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 1:8

76e minuut.
Rochowiak geeft een hoge lob. Bedra kopt de bal weg. Kitelman rent richting de bal. Kitelman draait met de bal, schiet en ... Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Bagowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapera probeert naar een medespeler te passen. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman haalt uit met een fantastische trap. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 1:9

89e minuut.
Dilillo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hapka. Dilillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajčevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dilillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 60%, ŁKS Łomża 40%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - ŁKS Łomża 1:9