Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30163
Makka AKS KRAKÓW
4-4-1 Marcówka Tactiek 2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen adequate


10e minuut.
Osenkowski probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović speelt de bal door. Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft een lange en hoge pass. Krajewski krijgt zijn hoofd ertegen. Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kuska met een snelle inworp. Mąka is nu in balbezit. Mąka met een sublieme pass. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska geeft een lange en hoge pass. Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - AKS KRAKÓW 1:0

30e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović met een sublieme pass. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Polonio geeft de bal voor. Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fegert is nu in balbezit. Fegert geeft een hoge lob. Kuska met een sublieme pass. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski schiet op doel. Galgóczi bokst de bal weg.

45e minuut.
Gołaszewski geeft de bal voor. Uras probeert naar een medespeler te passen. Sorajlić speelt de bal door. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski draait met de bal, schiet en ... Mallku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 36%, AKS KRAKÓW 64%.
Makka - AKS KRAKÓW 1:0

62e minuut.
Osenkowski passt de bal zonder na te denken. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski begaat een overtreding. Krajewski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić passt de bal met de wreef. Daar is Polonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mąka kopt de bal weg. Wietrzykowski rent richting de bal. Główczyk onderschept slim de pass. Główczyk geeft de bal voor. Krajewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Uras begaat een overtreding. Seniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pranga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuska rent richting de bal. Kuska geeft een lange en hoge pass. Krajewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 27%, AKS KRAKÓW 73%.
Makka - AKS KRAKÓW 1:0